Turul Magazinelor #40: scaun de gaming profesionist, un robot "periculos" şi Galaxy A7 (2016) la preţ redus

1.890 ori
<b>Turul Magazinelor #40: scaun de gaming profesionist, un robot "periculos" şi Galaxy A7 (2016) la preţ redus</b>Dacă e weekend înseamnă că avem nişte ore în plus să facem shopping online şi nişte ore în plus să cutreierăm web-ul în căutare de oferte. Azi am găsit câteva jucării interesante şi o să vedeţi că unele dintre ele sunt "jucării profesioniste"..

Dacă e weekend înseamnă că avem nişte ore în plus să facem shopping online şi nişte ore în plus să cutreierăm web-ul în căutare de oferte. Azi am găsit câteva jucării interesante şi o să vedeţi că unele dintre ele sunt "jucării profesioniste". Avem un telefon la preţ mult mai bun acum decât atunci când i-am găsit recenzia, un scaun de gaming şi un roboţel periculos.

1. Samsung Galaxy A7 (2016) la reducere

Samsung Galaxy A7 (2016) la reducere

Atunci când era testat de noi, Samsung Galaxy A7 (2016) costa puţin peste 2000 de lei, dar acum a ajuns să coste 1499 lei, printr-o reducere a celor de la evoMAG.ro. Aduce ca bonus şi un pachet Prepay Euro-Guerilla Standard Promo, în valoare de 35 de lei şi avem de-a face cu un telefon midrange puternic aici. Dacă e să forţăm puţin nota, sunt câteva aspecte la care acest model poate constitui şi un rival pentru flagship-uri, pentru ca mai sunt flagship-uri cu 3 GB RAM si ecran Full HD, ca Xperia XZ. 

Performanţa sa e OK, bateria e URIAŞĂ, ecranul e foarte luminos, iar camera e şi ea excelentă, mai ales că are şi stabilizare optică.

2. 51 DS WiFi Robot Kit  

51 DS WiFi Robot Kit

Ieri am avut un roboţel că în Home Alone 3 pentru voi, gata să spioneze pe oricine, iar azi avem un 51 DS WiFi Robot Kit, ceva mai profesionist, dar cu un scop similar. El costa ceva mai mult, 109.39 dolari şi e în cantitate limitată pe GearBest.com. Camera are o rezoluţie mai bună decât cea de ieri, adică 640 x 480 pixeli şi e capabilă de rotire completă, în toate direcţiile.

Acesta este un robot foarte dur şi rezistent, ce poate fi controlat de pe PC sau telefon şi se poate mişca în orice direcţie. Cântăreşte în jur de 1 kg şi are motoare de 6-12 V. La baza sa sta un kit Arduino, iar fanii DIY vor putea modifica acest gadget după pofta inimii, dacă sunt pasionaţi de DIY.

3. Scaun gaming PLAYSEAT Cockpit Revolution

Aici nu mai e vorba de reduceri, ci şi pur şi simplu de un produs inedit. Acest scaun de gaming e unul dintre cele mai scumpe din oferta Altex şi costă 1479 lei. Îl văd mai degrabă ca un produs pentru un showroom, sala de jocuri sau firma de teste de jocuri, decât pentru utilizare acasă. Scopul său este imersiunea în simulatoarele auto, folosind pedale, volan şi reglaje ample.

Avem un cadru robust şi fabricat din oţel, plus un suport ranforsat pentru cap. Acest setup e compatibil cu majoritatea volanelor şi pedalelor de pe piaţă, iar scaunul e învelit în piele neagră de calitate înaltă. E compatibil cu orice consolă, are ergonomie deosebită şi e reglabil pentru toate greutăţile şi înălţimile. Din nou, nu l-aş vedea într-o cameră de apartament totuşi.

4. Laptop Lenovo cu Intel Core i3 la preţ acceptabil

Laptop LENOVO 100-15IBD

Am dat şi peste un laptop Lenovo cu procesor Intel Core i3, la preţul de 1299 lei, suma acceptabilă pentru un astfel de device. Terminalul are şi 4 GB RAM, un ecran de 15.6 inch, cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli şi cititor de carduri, plus port HDMI, USB 3.0 şi USB 2.0. Stocarea este de 500 GB (HDD) şi primim grafică integrată, în cazul în care vă întrebaţi.

Excelent pentru un licean, poate student şi pentru cei care nu vor să spargă prea mult pe un laptop de rulat Office şi web browsing.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×