Turul Magazinelor #188: Suntem gata de zugrăvit, de gaming cu carcasă şi mouse la preţ bun, dar găsim şi timp să ne băgăm picioarele într-un aparat de masaj

1.280 ori
<b>Turul Magazinelor #188: Suntem gata de zugrăvit, de gaming cu carcasă şi mouse la preţ bun, dar găsim şi timp să ne băgăm picioarele într-un aparat de masaj</b>Ne întoarcem din mini-vacanța de 1 mai și ne gândim la o redecorare a pereților din casă, dar găsim și timp pentru a ne relaxa folosind un aparat de masaj pentru picioare. Dacă dorim și o doză de gaming mai apoi, avem o carcasă numai bună pentru a

Ne-am întors după 1 mai, evident cu un Tur al Magazinelor, pentru aceia dintre voi care mai au bani de cheltuit după vacanţa de la munte sau la mare. Ei bine, am găsit câteva produse foarte diferite între ele de această dată. Acoperim persoanele care vor să îşi facă renovări prin casă, dar şi gamerii cu o carcasă şi un mouse capabil, plus avem şi ceva pentru pasionaţii de aeromodelism (kinda) şi un aparat care vă va relaxa picioarele.

1. Trafalet Black&Decker BDPR400 Speedy Roller, 650ml

Trafalet Black&Decker BDPR400

Găsiţi în oferta eMAG.ro în aceste zile un trafalet profesionist, nu genul acela banal pe care îl are orice Dorel, ci ceva mai next level. Costă 193 lei şi are darul uniformităţii, acoperind perfect cu vopsea de fiecare dată suprafaţa dorită. Avem şi identificare vizuală la umplerea accesoriului şi un plus pentru rola anti scame. Există şi un indicator de fixare al rolei cu sigiliu de culoare.

În plus tubul e uşor de curăţat şi trafaletul se potriveşte şi în găleţi mici pentru curăţare uşoară. Avem şi alimentare cu vopsea prin rola. Suportă vopsea acrilică şi are capacitate de 650 ml.

2. FMS EPO 540 EPO

FMS EPO

Dacă v-aţi săturat de drone de toate formele şi mărimile eu zic să reveniţi la originile acestui hobby şi anume aeromodelismul. Astfel, am găsit la GearBest.com ceva apropiat de o machetă de avion, dar una fără pretenţii prea mari. Acesta este un mini planor la suma de 76 de dolari, cu anvergură a aripilor de 1320 mm. E pentru începători şi experţi în egală măsură şi se poate controla de la distanţă via transmisiune radio pe 4 canale.

Reţineţi că jucaria are totuşi motor, deci nu avem doar planarea, ci şi forţa motorului la dispoziţie.

3. Aparat De Masaj Pentru Picioare BREO

Aparat De Masaj Pentru Picioare BREO

După ce v-am prezentat aparatul de masaj facial şi casca de masaj BREO, de la acelaşi brand vine aparatul de masaj pentru picioare. Costă 1479 lei la Quickmobile.ro şi dacă pot zice aşa este "Apple-ul aparatelor de masaj pentru picioare". Aparatul are mărimea unei perechi de bocanci, dar şi acel look high tech pe care îl au cizmele cu magneţi folosite de astronauţi în filmele SF.

E compatibil cu mărimi de la 35 la 46 şi trebuie doar să introduceţi picioarele în el şi să îl porniţi. Face masaj pe bază de vibraţii, presiune a aerului şi compresii cu aer cald. 3 intensităţi diferite sunt disponibile.

4. Carcasă NZXT Phantom 410

NZXT Phantom 410

evoMAG.ro are în aceste zile reduceri la carcasele NZXT Phantom 410, tăind din preţurile lor până la 13%. Carcasele vin pe negru sau roşu şi au drept cadou un sistem special de iluminare LED, care va face carcasă să arate spectaculos. Avem de-a face cu un model mid tower aici, fără sursă, dar cu 7 sloturi de expansiune şi 2 porturi USB 2.0.

Luciul deosebit al exteriorului e datorat prelucrării Steel- Electrically Chromated. Are şi 3 ventilatoare şi suport pentru răcire pe apă.

5. Mouse Bungee GENESIS Vanad 750

Mouse Bungee GENESIS Vanad 750

Aţi văzut mouse mai ciudat de atât? Nu vă speriaţi, căci acela din imagine nu este mouse-ul, ci un accesoriu special pentru el. Acest produs costă 77 lei la Altex.ro printr-o ofertă specială, iar accesoriul inedit este un hub USB 3.0 cu 3 porturi. Mouse-ul vine cu iluminare cu LED roşu, baza foarte stabilă, suport detaşabil pentru cablu şi un design ergonomic.

Acel hub include şi cititor de carduri microSD. Cu adevărat un accesoriu 2 sau 3 în 1 inedit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×