Nokia 8 şi Nokia 9 apar în mod neaşteptat într-un clip de prezentare Nokia; Nokia 9 etalează camera duală (Video)

3.972 ori
<b>Nokia 8 şi Nokia 9 apar în mod neaşteptat într-un clip de prezentare Nokia; Nokia 9 etalează camera duală (Video)</b>Din peisajul flagship-urilor pe 2017 lipsește un model din partea finladezilor de la Nokia. Știm de ceva vreme că această companie ne pregătește debutul a două noi terminale numite Nokia 8 și Nokia 9, iar astăzi avem parte de un mega-leak dacă îi putem

Ştiţi ce lipseşte din peisajul flagship-urilor anului 2017? Un telefon Nokia high end, un flagship veritabil, aşteptat încă de la MWC 2017. Se tot discută despre Nokia 8 şi Nokia 9 de ceva vreme, dar scăpările au lipsit în ultima lună. În compensare parcă avem azi un clip oficial Nokia, apărut de nicăieri şi dezvăluind designul terminalelor.

Nokia 9

Clipul respectiv a fost publicat pe site-ul artistului George Chevalier Lewis, un art director care şi-a încercat mâna cu această creaţie. Iniţial artistul realizase un clip promo pentru Nokia 3 şi Nokia 5, dar dacă te uiţi cu atenţie mai vezi încă două telefoane misterioase noi. Ele au fost semnalate de Evan Blass şi au şanse mari să fie Nokia 8 şi Nokia 9.

Nokia 9

Lewis colaborează cu Nokia de multă vreme, fiind şef al segmentului de fotografie de brand până în 2014 şi apoi continuând să colaboreze cu HMD Global printr-o agenţie. Nokia 9 pare să fie modelul mai arătos aici, cu o cameră duală orientată vertical. Scăpările vorbeau despre senzori duali de 22 MP aici şi designul modulului camerei pare mai minimalist decât ce am văzut la rivali.

Nokia 6 vs Nokia 8

Spatele glossy duce cu gândul la un panou din sticlă, iar scannerul de amprente ar putea fi integrat în panoul ecranului aici. Nokia 8 de pe altă parte pare să aducă puţin cu Nokia 6, doar că are un modul foto mai alungit. Teoretic şi Nokia 8 ar fi venit cu cameră duală, conform zvonurilor, dar se pare că nu e aşa, cel puţin în acest clip.

Mai interesant e faptul că Nokia 8 pare să fie mai alungit decât Nokia 9, putând fi un soi de phablet de peste 6 inch chiar. Nokia 8 şi 9 au apărut până acum în schiţe şi menţiuni vagi ale specificaţiilor, ce aminteau un procesor Snapdragon 835 pe flagship, dar şi 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Ecranul va fi unul de 5.5 inch Quad HD pe Nokia 9, iar Nokia 8 rămâne ceva mai misterios.

Flagshipul ar trebui să şi inaugureze tehnologia acustică Nokia OZO Audio pe smartphone-uri. Nu putem estima exact o dată de lansare pentru telefoane, dar cred că până la IFA 2017 sau chiar atunci cel târziu le vedem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×