Nokia 8 şi Nokia 9 apar în mod neaşteptat într-un clip de prezentare Nokia; Nokia 9 etalează camera duală (Video)

3.949 ori
<b>Nokia 8 şi Nokia 9 apar în mod neaşteptat într-un clip de prezentare Nokia; Nokia 9 etalează camera duală (Video)</b>Din peisajul flagship-urilor pe 2017 lipsește un model din partea finladezilor de la Nokia. Știm de ceva vreme că această companie ne pregătește debutul a două noi terminale numite Nokia 8 și Nokia 9, iar astăzi avem parte de un mega-leak dacă îi putem

Ştiţi ce lipseşte din peisajul flagship-urilor anului 2017? Un telefon Nokia high end, un flagship veritabil, aşteptat încă de la MWC 2017. Se tot discută despre Nokia 8 şi Nokia 9 de ceva vreme, dar scăpările au lipsit în ultima lună. În compensare parcă avem azi un clip oficial Nokia, apărut de nicăieri şi dezvăluind designul terminalelor.

Nokia 9

Clipul respectiv a fost publicat pe site-ul artistului George Chevalier Lewis, un art director care şi-a încercat mâna cu această creaţie. Iniţial artistul realizase un clip promo pentru Nokia 3 şi Nokia 5, dar dacă te uiţi cu atenţie mai vezi încă două telefoane misterioase noi. Ele au fost semnalate de Evan Blass şi au şanse mari să fie Nokia 8 şi Nokia 9.

Nokia 9

Lewis colaborează cu Nokia de multă vreme, fiind şef al segmentului de fotografie de brand până în 2014 şi apoi continuând să colaboreze cu HMD Global printr-o agenţie. Nokia 9 pare să fie modelul mai arătos aici, cu o cameră duală orientată vertical. Scăpările vorbeau despre senzori duali de 22 MP aici şi designul modulului camerei pare mai minimalist decât ce am văzut la rivali.

Nokia 6 vs Nokia 8

Spatele glossy duce cu gândul la un panou din sticlă, iar scannerul de amprente ar putea fi integrat în panoul ecranului aici. Nokia 8 de pe altă parte pare să aducă puţin cu Nokia 6, doar că are un modul foto mai alungit. Teoretic şi Nokia 8 ar fi venit cu cameră duală, conform zvonurilor, dar se pare că nu e aşa, cel puţin în acest clip.

Mai interesant e faptul că Nokia 8 pare să fie mai alungit decât Nokia 9, putând fi un soi de phablet de peste 6 inch chiar. Nokia 8 şi 9 au apărut până acum în schiţe şi menţiuni vagi ale specificaţiilor, ce aminteau un procesor Snapdragon 835 pe flagship, dar şi 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Ecranul va fi unul de 5.5 inch Quad HD pe Nokia 9, iar Nokia 8 rămâne ceva mai misterios.

Flagshipul ar trebui să şi inaugureze tehnologia acustică Nokia OZO Audio pe smartphone-uri. Nu putem estima exact o dată de lansare pentru telefoane, dar cred că până la IFA 2017 sau chiar atunci cel târziu le vedem.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×