Lamborghini ALPHA ONE este un nou smartphone de lux, cu preţ peste 2000 de dolari; Evident debutează în Rusia

2.074 ori
<b>Lamborghini ALPHA ONE este un nou smartphone de lux, cu preţ peste 2000 de dolari; Evident debutează în Rusia</b>Fix în mama Rusie se lansează astăzi un nou smartphone de lux, terminal numit Lamborghini ALPA ONE și prezentat în clipul video de mai jos. Acest handset se afișează cu un design captivant privirii și aflăm că prețul său trece de pragul de 2000 dolari,

Nu ştiu cum se face dar cumva ruşii au o pasiune pentru telefoanele de lux. Aşa se explică faptul că de fiecare dată când se lansează un telefon de mii de euro, îl vedem în Dubai...sau Rusia. Azi am descoperit modelul Lamborghini ALPHA ONE, care evident este disponibil exclusiv în Rusia contra sumei de 2110 dolari. Ce ne rezervă acest terminal aflaţi mai jos.

Lamborghini Alpha One

Trebuie spus totuşi că produsul va mai sosi şi în Marea Britanie, Coreea de Sud, China şi Emiratele Arabe Unite. Cu puţin noroc pune mâna pe unul şi vreun fotbalist de la Real, actor de la Hollywood sau miliardar de la noi, asta dacă nu e prea ieftin pentru ei. Brandul Lamborghini nu e deloc străin de smartphone-uri, pentru că în 2015 apăreau terminalele 88 Tauri şi Antares cu Android la bord.

Lamborghini Alpha One

ALPHA ONE le calcă pe urme şi promite că foloseşte un metal "mai rezistent decât titaniul", un aliaj special folosit şi la supermașini. Peste acel metal care îl face gelos şi pe Wolverine găsim un strat din piele italiană, prelucrată de mână şi etalând cusături aurii (sau aurite?). Specificaţiile nu sună rău deloc: ecran Quad HD de 5.5 inch, 4 GB RAM, 64 GB stocare, slot microSD şi baterie de 3250 mAh.

Lamborghini Alpha One

Este un telefon dual SIM, care foloseşte un procesor Snapdragon 820 şi trebuie să spun ca o notă personală că îmi place cum arată zona camerei, porţiunea care include şi scannerul de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×