Turul Magazinelor #278: cea mai trăznită cască Bluetooth, să râdem cu topica unei drujbe la ofertă şi avem şi un radio vintage pentru voi

1.177 ori
<b>Turul Magazinelor #278: cea mai trăznită cască Bluetooth, să râdem cu topica unei drujbe la ofertă şi avem şi un radio vintage pentru voi</b>Deși mai toți ochii sunt ațintiți asupra lansării Apple de astăzi, nu uităm de Turul Magazinelor și vă prezentăm chiar acum o serie de recomandări foarte interesante. Pe lista noastră se află cea mai trăznită cască Bluetooth pe care am descoperit-o

Prima zi de şcoală sperie multă lume, fie ei părinţi sau copii, dar noi vă descreţim frunţile azi cu câteva oferte atractive, nişte produse listate în mod haios şi cel mai trăznit headset Bluetooth văzut de mine. Avem şi un radio vintage pentru voi, un aparat foto digital cum nu prea mai găseşti în ziua de azi şi o tabletă de mega productivitate Microsoft la reducere.

1. Aparat Foto Digital Panasonic DMC-FT30EP 

Panasonic DMC-FT30EP

Astfel de aparate foto erau numite multă vreme "săpuniere", datorită construcţiei din materiale uşoare şi nu chiar premium. Acest model este unul mai degrabă mid-range, iar Cel.ro vinde acest aparat foto Panasonic la suma de 584 lei. Vestea bună e că avem de-a face cu o cameră impermeabilă până la o adâncime de 8 metri, ba mai mult decât atât rezistă şi la şocuri şi la îngheţ.

Are senzor de 16 megapixeli, zoom 4X şi realizează captură video 720p. Se descurcă cu fotografierea subacvatică şi are un stabilizator optic special pentru imagine MEGA OIS.

2. Tabletă Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4

evoMAG.ro a început să mai taie din preţurile tabletelor Microsoft Surface Pro 4, lucru logic, de vreme ce există un nou Surface Pro pe piaţa de câteva luni deja. Acum Surface Pro 4 cu Core i5 şi 256 GB SSD, plus 8 GB RAM ajunge să coste 5059 lei. Tableta vine cu Windows 10 Pro, ecran PixelSense de 12.3 inch şi o cameră de 8 megapixeli.

Sau puteţi cumpăra varianta cu procesor Core i7 la 6749 lei. https://www.evomag.ro/PORTABILE-Tablete/Microsoft-Tableta-Microsoft-Surface-Pro-4-Surface-Pen-Procesor-Intel-Core-i7-PixelSense-12.3-8GB-RAM-256GB-SSD-8MP-Wi-Fi-Microsoft-Windows-10-Pro-Argintiu-1559247.html

3. LONG-CZ J8 Mini 

LONG-CZ J8 Mini

De departe cea mai trăznită cască Bluetooth văzută de mine este aceasta, pe care o găsiţi la TomTop.com. Costă 18.57 euro şi imită design-ul unui telefon, ba chiar are şi rolul unui mini telefon, având butoane numerice. Cântăreşte doar 19 grame şi se poate conecta la orice device cu Android sau iOS via Bluetooth. Toată lumea o să fie intrigată de această cască în formă de telefon mobil pe care o aveţi la ureche.

Are până şi un mic ecran OLED de 0.66 inch, cu rezoluţie de 64 x 48 pixeli, plus slot micro SIM la interior. Oferă 5 ore de convorbiri după jumătate de oră de încărcare.

4. Trevi Radio Portabil Vintage

Radio Portabil Vintage

Dacă vreţi să vă simţiţi ca în anii 70 sau 80 cei de la Quickmobile.ro au o întreagă gamă de ceasuri, radiouri şi alte produse cu design old school, marca Trevi. Printre ele am găsit şi acest radio portabil vintage, cu antenă şi mâner. Are preţ super accesibil şi vine cu radio în 2 benzi, suport pentru frecvențe AM şi FM şi un design care îi va stârni cu siguranţă nostalgii bunicului.

Ceva îmi spune totuşi ca originalul era fabricat din metal, nu plastic.

5. Internet Phone

Internet Phone

Sunt sigur că v-aţi lovit de problema de a comunica audio sau video cu cineva prin Skype, Facebook sau Yahoo Messenger şi nu eraţi deloc auziţi bine dacă foloseaţi un laptop. Acest mic accesoriu Internet Phone rezolvă problema şi este un soi de microfon cât o telecomandă de automobil. Are preţul de 6.15 dolari la GearBest.com şi are funcţie de difuzor, microfon şi handsfree, 3 în 1.

Nu aveţi nevoie să instalaţi drivere şi îşi ia alimentarea de la baterii AAA. Are şi rol de player muzical la o adică şi vine cu cablu de 1.6 metri la pachet. Cântăreşte doar 50 de grame.

BONUS: Să râdem cu oferta eMAG.ro: Drujbă ( Motoferastrău ) benzină rusească 3CP, 52CC, Lamă şi Lanţ 40cm, complet accesorizată, model 2017 "Benzină rusească"? Vreau şi eu! Râdem, glumim, dar preţul nu e rău deloc dacă aveţi nişte arbori uscaţi de tăiat. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×