Turul Magazinelor #206: Turul spinnerelor de relaxare, al roboţilor noi de la Quickmobile şi al accesoriilor foto pentru smartphone

1.902 ori
<b>Turul Magazinelor #206: Turul spinnerelor de relaxare, al roboţilor noi de la Quickmobile şi al accesoriilor foto pentru smartphone</b>În turul de astăzi vă propunem câteva jucării de relaxare, dar și roboți interactivi pe care QuickMobile îi aduce exclusiv la vânzare pe piața noastră. Ați aflat cu siguranță despre jucăria numită fidget spinner, aceasta existând sub diferite forme la

După moda Kendama, care a crescut foarte mult în ultimul an, acum a început şi isteria cu spinnerele. Multă lume e stresată, agitată şi nervoasă în ziua de azi, având nevoie de o modalitate de relaxare, iar aceste mici spinnere ar putea fi o soluţie. Sunt atât de evoluate şi variate, încât au început să vină în diferite mărimi, forme şi formaturi, iar noi am găsit două pentru voi. Acest tur mai include şi accesorii foto pentru smartphone, o cafetieră bunicică la preţ OK şi accesorii foto pentru telefoane

1. Fidget Toy EDC Spinner

Fidget Toy EDC

Primul fidget spinner îl găsim la GearBest.com, la preţul de 8.93 dolari. Are imprimate motive cu influenţe orientale şi îl puteţi roti pe deget folosind axul central, cam ca un titirez. E un spinner atipic, în ideea că de obicei aceste jucării au orificii laterale de care le ţinem.

2. Zinc Alloy Fidget

Fidget spinner

Acest fidget spinner vine şi cu ceva bling bling şi anume nişte cristale false integrate în porţiunile sale mai curbate. Costă 7.40 dolari la GearBest.com şi e practic un soi de titirez ce se poate roti în aer sau în mână, în vreme ce aşteptaţi la coadă la bancă sau la impozite. Vine pe albastru, mov, roşu, verde sau alb şi obţine un luciu foarte interesant când se roteşte.

3. TT Robotix Robot Inteligent Interactiv

Robo Hero

În aceste zile debutează Bucharest Tech Week 2017, acolo unde Quickmobile.ro va expune o serie de roboţi foarte interesanţi, printre care şi unii educaţionali. Este şi cazul modelului din imagine, un roboţel inteligent de culoare roşie, care costă sub 1600 lei. Poate fi programat să realizeze diferite acţiuni, folosind aplicaţia Robohero, pe care o găsiţi gratuit in Play Store sau App Store.

Măsoară 25 de cm înălţime şi poate dansa, merge şi să realizeze diferite mişcări prin casă. Servo motoarele de la bord îi permit mişcări fluide şi naturale.

4. Makeblock Kit Robot Ultimate Educativ

Makeblock Kit Robot Ultimate Educativ

Un alt roboţel interesant e tot la Quickmobile.ro şi costă 2049 lei. De această dată el imită o macara şi vine cu un braţ special, care poate apuca alte jucării, obiecte şi materiale din jur. Conţine peste 160 de piese de metal, asamblabile ca la LEGO şi are şi 80 de module electronice, deci nu e chiar pentru cei mici, ci mai degrabă pentru ingineri şi programatori.

Foloseşte un controller MegaPi şi îl puteţi utiliza pentru a construi 10 tipuri de roboţi programabili. Îl puteţi antrena să se joace cu pisica, sau să vă aducă papucii.

5. Cafetieră Heinner HCM-D918X

Heinner HCM-D918X

Mi se pare excelent preţul practicat de Elefant.ro pentru aceasta cafetieră, care costă 99.99 lei, după reducere. E un produs electrocasnic destul de clasic, cu display LCD integrat şi capacitate de 1.8 litri, plus oprire automată. Orice gospodărie băutoare de cafea şi care nu vrea să spargă mii de RON pe un espressor ar trebui să aibă aşa ceva.

6. Ollo Clip Sistem lentile 4-in-1

Ollo Clip Sistem lentile 4-in-1

Cine vrea să îşi doteze telefonul cu extra elemente de optică, are la dispoziţie un Ollo Clip, sistem de lentile 4 în 1, cu fisheye, wide angle, 10x macro şi 15x macro. Toate acestea sună excelent la F64.ro, unde costă 219 lei. E compatibil cu iPhone 5 şi 5s şi poate cuprinde un unghi de aproximativ 180 de grade cu obiectivul fisheye.

7. Kathay Teleobiectiv 8x

Acest teleobiectiv e „coming soon” la F64.ro şi costă 64.44 lei. Soseşte în iulie, iar la debut preţul se va dubla ulterior, deci oferta e bună. Oferă un factor de mărire de 8X şi cântăreşte 45 de grame. Se poate conecta la telefoane Samsung, HTC, LG, Sony, Apple şi Motorola.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×