Turul Magazinelor #234: Turul aparatelor de făcut îngheţată, al telefoanelor Huawei cu cadouri la pachet şi al sosirii lui LG G6+ în România

2.564 ori
<b>Turul Magazinelor #234: Turul aparatelor de făcut îngheţată, al telefoanelor Huawei cu cadouri la pachet şi al sosirii lui LG G6+ în România</b>Pentru că temperaturile ridicate nu vor lipsi prea mult din termometre și pentru că vara își va intra din nou în drepturi, ne-am decis ca astăzi să vă prezentăm și câteva aparate de preparat înghețată! Pe deasupra avem și noutăți din zona smartphone

Azi revenim la pasiunea noastră numărul unu şi anume telefoanele, dar facem o scurtă incursiune şi în zona aparatelor de făcut îngheţată. Avem un telefon LG nou sosit în România, oferte speciale pentru cei care cumpără flagship-uri Huawei şi un terminal Lenovo ultra accesibil. Toate acestea le găsiţi mai jos la preţuri excelente.

1. Aparat de îngheţată ORION OFG-205

ORION OFG-205

Nici nu ne-am răcorit bine 2-3 zile, că iar a venit vara aproape la nivel de 30 de grade. Ca atare lăsăm umbrelele şi luăm iarăşi îngheţata în mână. Cine preferă totuşi să savureze o îngheţată home made, ar face bine să se echipeze cu un aparat de făcut îngheţată precum cel vândut de eMAG.ro aici. Costă 698 lei, deci nu este o plasticărie în care pui sucuri dulci să îngheţe la congelator şi atât.

Vorbim aici despre un apărat ceva mai profi, cu compresor şi capacitate de 1.5 litri. Are un timp de preparare de 20, până la 40 de minute şi este foarte uşor de curăţat. Are capac transparent şi un compresor cu agent de răcire ecologic. Vine la pachet cu lingură, cană gradată şi reţete variate.

2. Mulţi-funcţional Electric Frozen Fruit Maker

Electric Frozen Fruit Maker

Nu chiar îngheţată, dar pe acolo... GearBest.com vinde un aparat interesant, care transformă fructele feliate în cuburi dulci de gheaţă, care sunt şi sănătoase. Costă 42 de dolari şi este un aparat cu care poţi face sorbet, iaurt de fructe şi gelato. Puteţi transforma ciocolată solidă sau fructe dure într-un material pasat, într-o cremă. Nu îmi este foarte clar dacă aparatul are şi rol de răcire/înghețare a alimentelor, dar eu cred că nu, aşa că doar realizaţi o cremă, pe care o puneţi la congelator apoi.

3. LG G6+

LG G6+

LG G6+ a ajuns în România, prin Quickmobile.ro, care îl vinde la un preţ acceptabil faţă de cât cer retailerii pentru flagship-uri rivale Samsung sau HTC să zicem. Avem de-a face aici cu un telefon ce propune 128 GB stocare, 4 GB RAM şi camera duală de pe LG G6, cu toate avantajele sale. Include un senzor cu stabilizare optică şi unul cu lentilă wide angle. Ecranul este în continuare unul cu suport HDR10 şi Dolby Vision, dar şi cu muchii înguste şi colţuri curbate.

Uitaţi-vă cu atenţie la acest model căci iPhone 8 ar putea să îi semene, judecând dupa randări recente.

4. Lenovo Vibe K5

Lenovo Vibe K5

Cine vrea un telefon midrange la preţ bun, trebuie să cheltuiască doar 629 lei pe un Lenovo Vibe K5 la evoMAG.ro. E drept că propune 2 GB RAM, 16 GB stocare şi un ecran HD de 5 inch, dar pentru Facebook, jocuri casual şi câteva fotografii cu camera de 13 MP nu îţi trebuie mai mult. Bateria de 2750 mAh sună bine şi nu pot decât să sper că Android Lollipop va fi actualizat rapid pe acest model.

În față avem o cameră selfie de 5 MP, iar la interior CPU Snapdragon 415.

5. Oferte speciale cu smartphone-uri Huawei

Promotie Huawei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×