OnePlus 5 are numele, procesorul Snapdragon 835, scannerul de amprente frontal şi jack-ul audio confirmate

2.240 ori
<b>OnePlus 5 are numele, procesorul Snapdragon 835, scannerul de amprente frontal şi jack-ul audio confirmate</b>Flagship-ul verii 2017 va fi cu siguranță OnePlus 5, un terminal care are astăzi confirmate atât numele, procesorul Snapdragon 835, scanner-ul de amprente plasat, dar și jack-ul audio de 3.5 mm. Este de apreciat faptul că OnePlus nu trece la moda fără

OnePlus 5 a avut destul de multe scăpări până acum, nu chiar fluviu ca la Galaxy S8 sau iPhone 8, dar totuşi destule. Azi avem câteva confirmări la nivel oficial cu privire la numele terminalului, procesorul de la bord, scannerul de amprente şi jackul audio.

Ultimele randări şi fotografii păreau să nu includă un jack audio pe acest terminal. În schimb butonul Home frontal era clar un indiciu că primim scanner de amprente acolo. Acum Carl Pei, cofondator al OnePlus a făcut câteva postari pe Twitter, care indică foarte clar faptul că viitorul flagship va include un jack audio, în ciuda abordării rivalilor.

Apoi a venit o postare pe forumul OnePlus din partea lui Pete Lau (CEO), unde a fost confirmat procesorul Snapdragon 835 şi ni s-a promis performanţă la nivel de Galaxy S8. Oficialul a promis că s-a umblat la latența touch, la timpul de răspuns al aplicaţiilor şi la cât de lin rulează OxygenOS. Judecând după ultimele scăpări, vom primi un telefon cu corp metalic, cameră duală în spate, ecran de 5.5 inch sau chiar mai mult şi cu rezoluţie Quad HD.

Nu e foarte clară încă orientarea camerei (verticală sau orientală) şi designul decupajelor pentru antene. Cât despre jack audio dacă ne luăm după ultimele scăpări, atunci ar trebui să fie sus, din moment ce jos nu are loc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×