Turul Magazinelor #215: Turul celor mai evoluate difuzoare Bluetooth, cu funcţii smart şi acustică de excepţie

1.556 ori
<b>Turul Magazinelor #215: Turul celor mai evoluate difuzoare Bluetooth, cu funcţii smart şi acustică de excepţie</b>Muzica este o parte din viața noastră de zi cu zi și indiferent de locația în care ne aflăm, găsim timp pentru a ne delecta cu melodiile preferate. Pentru că boxele Bluetooth sunt la mare căutare în aceste zile, mai ales că ne apropiem de sezonul

Pentru că tot a fost anunţat Apple HomePod, am decis să facem un tur al celor mai evoluate şi bine dotate difuzoare şi boxe de pe piaţă. Am ales modele Bluetooth şi wireless, unele cu funcţii smart, altele cu o acustică de excepţie. Am găsit chiar şi un model foarte inedit ca design, ba chiar şi un speaker cu suport Google Cast. Evident vorbim aici despre accesorii pentru audiofili, cu preţuri pe măsură, deci pregătiţi-vă cardurile!

1. Harman Kardon Aura Studio 2

Harman Kardon Aura Studio 2

La Quickmobile.ro am găsit boxa Aura Studio 2 de la Harman Kardon, în zona de produse noi. Acest difuzor vine cu un design inedit, specific Harman Kardon, care aduce şi un sistem de lumină ambientală fascinant. Suportă conexiune via Bluetooth, dar şi prin conector audio de 3.5 mm. Vine cu LED-uri încorporate şi un sistem dual, ce permite conectarea a doua boxe simultan pentru sunet de 2 ori mai puternic.

Un alt plus este un microfon cu funcţie de anulare a zgomotului de fundal. Boxa permite şi realizarea de apeluri telefonice clare. Are putere de amplificare de 30W. Costă 1220 lei

2. Google Home

Google Home

Probabil cea mai celebră boxă smart din ultimul an, Google Home e în stoc la eMAG.ro. Nu puteam uita tocmai acest device din seria de boxe smart sau high end cu care se va duela Apple HomePod în perioada următoare. Aceasta boxă wireless aminteşte de un odorizant ca design şi are o zonă superioară cu LED-uri colorate care se iluminează atunci când Google Assistant va răspunde sau procesează comenzile.

Puteţi folosi Google Home pentru a controla gadget-uri smart home, a afla informaţii de cultură generală, remindere, a da play la muzică, să aflaţi cât mai e până pleacă avionul şi o mulţime de informaţii contextuale extrase din asistentul Google. Acesta va învăţa perfect obiceiurile şi programul. Răspunde foarte rapid la comenzi.

3. Amazon Echo

Amazon Echo

Înainte să fie hype-ul cu Google Home, Amazon Echo cel original era pe buzele tuturor. Îl găsiţi la Cel.ro la suma de 1049 lei, cu Amazon Alexa drept asistent de nădejde. Spre deosebire de Siri, care abordează câteva zeci de categorii de comenzi şi domenii, Amazon Alexa e programat cu zeci de mii de funcţii şi funcţionalităţi. Spune glume, răspunde la întrebări, va recită ştirile şi podcasturi. Echo are 7 microfoane şi poate auzi comenzile din orice colţ al camerei.

Boxa în sine are un bas foarte puternic, peste mulți concurenţi.

4. Sony SRS-ZR7B

Sony SRS-ZR7B

La evoMAG.ro găsim şi o boxă portabilă high end Sony, la preţul de 1818 lei. Avantajul său este, pe lângă designul sobru şi elegant, suportul Google Cast. Are şi WiFi şi NFC, dar şi Bluetooth şi suport multiroom. Mai multe decât atât, are chiar şi DLNA şi Ethernet, fiind cea mai bine conectată boxă din tot acest top. Poate opera de sine stătătoare, având şi integrare Spotify, DLNA şi o mulţime de funcţii moderne.

Acustica este HiFi aici.

5. BenQ treVolo

BenQ treVolo

Designul meu preferat din acest top este cel al boxei BenQ Trevolo. Întâi seamănă cu un prăjitor de pâine combinat cu un amplificator de chitară, apoi se deschide zona frontală precum pânzele unei corăbii şi ne uimeşte designul. Oferă un sistem de diafragme revoluţionare, electrostatice, prin acele panouri speciale. Vine cu amplificator quad, drivere duale de bas şi radiatoare pasive. Diafragmele electrostatice emit sunetul în faţă şi spate, pentru un sound cât mai natural.

Avem şi port USB, mod hands free pentru telefon şi 12 ore de autonomie. Preţul este de 1414 lei la Cel.ro.

6. GGMM E5

GGMM E5

Şi la GearBest.com găsim un difuzor Bluetooth sexy la preţul de 152 dolari. Suportă o multitudine de conexiuni, de la DLNA şi AirPlay, la Bluetooth şi WiFi. E portabilă şi compatibilă cu iPod, laptop, telefon mobil şi multe alte gadget-uri. Autonomia de 15 ore e cu adevărat impresionantă. E drept ca şi cântăreşte multicel, la 1.35 kg. Are suport multi room şi e un fel de gentuță-boxă, mai ales că are şi curea din piele pentru umăr.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×