Turul Magazinelor #270: Turul căştilor Bluetooth in ear, over the head şi cu design-uri trăznite şi preţuri bune; Apple AirPods la reducere!

1.279 ori
<b>Turul Magazinelor #270: Turul căştilor Bluetooth in ear, over the head şi cu design-uri trăznite şi preţuri bune; Apple AirPods la reducere!</b>Începem săptămâna cu un tur al magazinelor tematic, ediție în care vă prezentăm cele mai interesante căști Bluetooth, de la celebrele Apple AirPods și până la modele ceva mai accesibile care pot fi achiziționate din China. Pe lista noastră

Chiar dacă vremea de afară nu mai încurajează jogging-ul sau plimbările lungi, mai există şi oameni care adoră să se plimbe pe ploaie şi să simtă covorul de frunze uscate sub picioare. Ca atare căştile Bluetooth şi mai ales cele compacte şi rezistente la apă vor fi la mare căutare. Am compilat o listă de astfel de accesorii care au şi preţuri rezonabile şi dotări atractive. Hai să vedem care sunt căştile in ear, over the ear sau cele cu design trăznit care ne-au tentat cel mai mult.

1. RIVERSONG Air X2 TWS 

RIVERSONG Air X2 TWS

Pare să fie o pereche banală de căşti, nişte buds la doar 29.99 dolari la GearBest.com. În realitate sunt foarte mici şi au o anulare superioară a zgomotului de fond (DSP). Au şi un dock de încărcare şi autonomie excelentă de 12 ore. Se pot purta fie câte una, sau amândouă în acelaşi timp. Greutatea de doar 5 grame le face super uşor de purtat, fără să simţiţi că aveţi ceva în ureche.

Există şi notificări vocale cu privire la funcţionarea accesoriului.

2. K3 Dual TWS

K3 Dual TWS

Acestea sunt cred căştile cu cel mai inedit dock pentru încărcare şi cutie pe care le-am văzut. Au acel mecanism cilindric care îşi face treaba şi ca dock şi ca accesoriu de cărat căştile la drum lung. Totul are cam dimensiunea unui ruj, ca să vă faceţi o idee despre ce e vorba. Aceste căşti stereo wireless au separare a canalelor (dreapta şi stânga) şi le puteţi folosi şi de sine stătătoare.

Microfonul de înaltă sensibilitate aduce anulare a ecoului şi reducere a zgomotului prin tehnologie DSP. Cutia de transport şi încărcare are o baterie de 400 mAh, care încarcă accesoriul de 5-6 ori fără probleme. Autonomia este de până la 4 ore la muzică şi 3 ore la convorbiri.

Costă 20.99 dolari la TomTop.com.

3. Mrice M1

Mrice M1

Recunosc că am selectat aceste căşti strict pentru design. Le găsiţi la 197 lei la eMAG.ro şi sunt total atipice. Nu se evidenţiază vreo zonă capitonată sau rotunjită pentru urechi. E ceva SF, angular, inedit în acest design care îmi place, ca un accesoriu de personaj de joc Overwatch. Au acustică HiFi, design sportiv, microfon şi autonomie de 7 ore. Şi nu e o întâmplare că îmi place designul, căştile fiind premiate cu IF Design Award în 2013.

Undele de sunet de înaltă frecvenţă ajuta la primirea apelurilor telefonice cu uşurinţă.

4. Apple Airpods

Apple Airpods

Unul dintre cele mai mici preţuri pentru căştile Apple AirPods se găseşte la Cel.ro, mulţumită unei lichidări de stoc. Faimoasele căşti Apple vin cu o cutie specială de transport şi nu au nevoie de vreun setup complex. Le punem în ureche şi se conectează instant. Design-ul e oarecum clasic pentru seria de căşti Apple EarPods, doar că aceasta au un corp mai alungit şi proeminent, plus ca vin fără fir. Chipul W1 oferă o conexiune wireless eficientă şi sunet îmbunătăţit, plus autonomie bună.

5 ore de ascultare sunt oferite cu o singură încărcare. Cu accesoriul de încărcare ce vine la pachet ajung lejer la 24 de ore de ascultare.

5. Jabra Move

Jabra Move

Chiar dacă brandul Jabra a mai pierdut din popularitate în ultimii ani, rămâne un nume respectabil. Căştile lor Move costă la evoMAG.ro 339 lei în aceste zile, după o mică reducere. Designul este minimalist şi scandinav, bazat pe simplitate şi culori luminoase. Greutatea este de doar 150 de grame şi acestea sunt căşti over the head cu posibilitatea de a conecta până la 8 terminale la ele via Bluetooth. 2 telefoane sau alte dispozitive vor funcţiona simultan în timp real.

Căştile vin cu ramă solidă din oţel şi promisiunea de "flexibilitate extremă". Există şi microfon cu anulare a zgomotului.

6. Căști Bluetooth Sony 

Casca Bluetooth Sony

Quickmobile.ro vinde la preţul de 298 lei acest headset Sony, care oferă sunet premium şi design modern. Acestea pare să fie căştile cu designul cel mai complex dintre cele prezentate mai sus. Confortul este excelent şi cablurile sunt gândite în aşa fel încât să nu vă stea în cale. Rezistă la apă şi oferă funcţii ca vibraţii la notificări, suport NFC, conexiune multipoint şi până la 8.5 ore de convorbiri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×