Turul Magazinelor #219: Turul mobilierului de grădină, al căsuţelor de unelte, grătarelor şi şezlongurilor

1.284 ori
<b>Turul Magazinelor #219: Turul mobilierului de grădină, al căsuţelor de unelte, grătarelor şi şezlongurilor</b>Avem astăzi recomandări de produse pentru cei care locuiesc la casă, fiind vorba încă o dată despre un tur tematic. Vă prezentăm astfel câteva piese de mobilier pentru grădină, căsuțe speciale pentru depozitarea uneltelor, dar și grătare sau

Dacă majoritatea Tururilor de Magazine v-au adus gadgeturi pentru utilizat acasă sau în excursie, azi ne relaxăm în grădina din spatele casei. Şi asta pentru că vom petrece câteva ore decorând-o cu mobilier de grădină. Acesta este un tur al mobilierului de grădină, al căsuţelor de unelte, grătarelor şi şezlongurilor. Avem şi un taburet haios şi un set de mobilier la preţ bun.

1. Căsuţă unelte Trufi S65

Trufi S65

Sunt câteva concepte americane pe care noi românii am început să le adoptăm de câţiva ani. Printre ele se numără şi ideea de a avea o căsuţă de unelte, combinaţie de cuvinte care nici nu există în limba română, până să nu se popularizeze "toolshed-ul" american. eMAG.ro are aşa ceva în oferta sa, la un preţ care mi se pare genial. Atenţie, căci stocul este limitat.

Orice bărbat are nevoie de un "man cave" şi el poate fi în această căsuţă de unelte, realizată din material compozit ce imită lemnul. Are avantajul că nu putrezeşte, nu mucegăieşte şi nu se decolorează, deci e nevoie de zero mentenanţă. Aici vă puteţi ţine toate sculele, figurinele, PlayBoy-urile, chitara rock din liceu şi toate acele lucruri masculine de care se împiedică soţia prin casă.

2. Set mobilier gradină/terasă Kring Bahamas

Kring Bahamas

Mi se pare genial să spargi doar 749 lei pe un set de mobilier de grădină ce poate găzdui o familie întreagă. eMAG.ro propune această sumă şi ne aduce aici o canapea şi 2 fotolii, plus o masă, de culoare bej. Este un set din ratan Kring Bahamas, cu confort sporit şi design elegant. Are atributul fibrelor împletite manual şi vine cu un cadru solid din oţel pentru canapea, dar şi pentru fotolii.

Pernele pentru şezut sunt fabricate din burete moale şi confortabil.

3. iKayaa Outdoor 

iKayaa Outdoor

Ştiţi scaunul acela care se balansează şi pe care stau bunicile în filme? Imaginaţi-vă un hibrid între ele şi un şezlong şi veţi obţine acest produs. Îl găsiţi la TomTop.com la preţul de 141 dolari, cu un look oriental aş spune. Are ca plus faptul că vine cu acoperiş, deci nu vă va ploua şi are şi două picioare curbate, astfel că vă puteţi legăna după pofta inimii.

Din ce văd încap două persoane pe acest şezlong, protejat de o pânză contra soarelui şi insectelor. E perfect de pus lângă piscină şi suportă până la 200 kg.

4. Grătar cu cărbune Landmann Black Taurus 440

Landmann Black Taurus 440

Ştiu că nu intra chiar la mobilier de grădină, dar după atât stat în grădină şi meşterit, parcă ţi se face poftă de un grătar. Şi dacă vreţi să treceţi dincolo de 4 bucăţi de metal cu 2 picioare ruginite, avem un grătar cu cărbune Landmann la evoMAG.ro la suma de 739.99 lei. E fabricat din oţel, deci nu se va degrada prea curând, iar înălţimea sa este de 104 cm.

Are şi două roţi, astfel că îl veţi putea muta uşor.

5. Taburet tricotat Heinner HR-PUF45-RED

Heinner HR-PUF45-RED

Şi dacă vreţi să şedeţi pe o piesă de mobilier inedită, găsiţi la Elefant.ro un taburet tricotat Heinner la suma de 259.99 lei. Este fabricat din bumbac şi poliester şi are o textură mai plăcută decât un scaun de grădină. Cântăreşte doar 1.5 kg şi măsoară 45 x 35 cm, fiind un soi de pernă masivă pe care puteţi sta oriunde şi oricând.

6. Măsuţă Egon

Măsuţă Egon

Tot la Elefant.ro am găsit o măsuţă mică, numai bună de pus lângă şezlong, pentru a ţine câteva beri sau ice tea-uri. Costă 99.90 lei şi este pliabilă şi uşor de amplasat oriunde şi oricând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×