Samsung Galaxy Note 8 primeşte randări ultra detaliate, cu stylus şi comparaţii cu Galaxy S8

3.278 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 primeşte randări ultra detaliate, cu stylus şi comparaţii cu Galaxy S8</b>O mega galerie de randări ultra detaliate pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 sosește astăzi din partea celor de la TechnoBuffalo.com care l-au cooptat pentru acest proiect pe designer-ul Benjamin Geskin. Vedem așadar telefonul în viziunea

Pregătirile pentru sosirea lui Samsung Galaxy Note 8 au început de când s-au stins ecourile scandalului Note 7 la finalul anului trecut. Astfel şi scăpările pentru viitorul phablet au început de ceva vreme, iar azi ajungem să vedem o galerie amplă de randări ale acestui smartphone cu stylus la pachet. Cei de la Technobuffalo au colaborat cu faimosul designer Benjamin Geskin, care a transformat tot ce ştim despre telefon în randări.

Samsung Galaxy Note 8 randare

La Benjamin au apelat foarte multe publicaţii, după ce au remarcat realismul cu care a randat cele mai credibile imagini cu iPhone 8 de până acum. Cât despre Galaxy Note 8, imaginile pe care le vedeţi aici sunt bazate pe zvonuri şi nu pe scheme propriu zise sau fişiere CAD, deci nu garantăm că proporţiile şi dimensiunile sunt reale. Nuanţele de culoare sunt inspirate de cele folosite de Samsung în trecut.

Samsung Galaxy Note 8 Randare

Benjamin a creat atât o variantă de Note 8 cu scanner de amprente în spate, sub cameră, cât şi una fără mecanismul de autentificare acolo. Probabil e integrat în ecran, deşi nu e sigur că Samsung va avea tehnologia gata la timp. Evident avem o cameră duală în spate, care include un senzor wide angle CIS de 12 MP şi unul telephoto CIS de 13 MP. Din spate telefonul arată identic cu Galaxy S8 (minus camera evident), iar din față aduce cu un Galaxy S8+ ceva mai lat.

Se păstrează curbura ecranului şi curbura la colţuri, plus acel Infinity Display. Apare şi stylusul inclus într-un slot discret din partea dreaptă a phabletului. În mare aş zice că e o abordare la care ne aşteptăm de la Samsung şi sunt şanse de 85% că produsul final să arate astfel. Sticla și metalul sunt materiale de bază și talia ar putea crește față de S8.  

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×