Turul Magazinelor #23: Reduceri la jucării LEGO, telefon Xiaomi la super preţ şi periuţa Oral B cu bonus

2.026 ori
<b>Turul Magazinelor #23: Reduceri la jucării LEGO, telefon Xiaomi la super preţ şi periuţa Oral B cu bonus</b>Azi avem o abordare mai părintească, mai casnică la turul magazinelor, pentru că am găsit preţuri bune pentru jucării, o ofertă la o periuţă de dinţi electrică şi un telefon Xiaomi la super preţ. Practic cu vreo 1100 - 1200 lei cumpăraţi tot ce listăm..

Azi avem o abordare mai părintească, mai casnică la turul magazinelor, pentru că am găsit preţuri bune pentru jucării, o ofertă la o periuţă de dinţi electrică şi un telefon Xiaomi la super preţ. Practic cu vreo 1100 - 1200 lei cumpăraţi tot ce listăm mai jos şi vă faceţi fericită soţia, pe cel mic, dar şi pe voi cu acea periuţă.

1. Periuţă de dinţi electrică Oral-B Braun 20-535, OXYJET + 3000, + duș bucal

Vânez de ceva vreme o ofertă la periuţe de dinţi electrice şi mai mereu văd că aparatele de genul se vând separat şi mă refer aici la duş bucal şi periuţa de dinţi electrică. De obicei găsiţi o periuţă electrică Oral-B pe la o sumă de 200+ lei şi duşul bucal pe la 300-400 lei. Ei bine acest bundle de la evoMAG.ro vine la 455 lei, cu reducere de 25% şi include atât periuţa electrică, cât şi duşul bucal.

Periuţă de dinţi electrică Oral-B Braun 20-535, OXYJET + 3000, + duș bucal

Duşul bucal e foarte util pentru a înlătura şi resturile de mâncare la care nu ajunge periuţa şi mai toţi dentiştii recomandă un asemenea accesoriu. Bateriile periuţei rezistă la 2 săptămâni de periaj, 2 minute de 2 ori pe zi. Există şi un timer pentru cele 2 minute, timp recomandat de stomatologi de altfel. Duşul bucal pe lângă înlăturarea de resturi are şi rolul de a masa gingiile, cu o senzaţie destul de plăcută.

2. Reduceri de 30% şi 20% la produse LEGO pe eMAG.ro

Lego City

Dacă ne uităm la măsurile pregătite de Guvern în ultima vreme o să vedeţi destul de multe idei de sporuri pentru familiile cu mai mulţi copii. Iar eMAG.ro, prin ofertele pe care le are la multiple seturi de jucării gravitează în aceeaşi zonă. La urma urmei, cine ar lua 3 seturi LEGO City, dacă nu un părinte cu 3 copii? eMAG.ro oferă 30% reducere pentru 3 seturi LEGO City, care sunt jucării mai degrabă băieţeşti, pe bază de elicoptere şi maşinării cu şenile de construit.

Fetiţele au parte de setul LEGO Friends, cu 20% reducere pentru 2 produse din această gamă cumpărate împreună. Sunt incluse aici şi seturi Mickey Mouse, dar şi câteva jucării pentru băieţi din gama Nexo Knights.

3. Xiaomi Mi 4C la super preţ

Xiaomi Mi 4C la super preţ

E ceva în neregulă cu preţul acesta, serios vă zic. Dotările acestui telefon sunt mai bune decât ale lui Moto G4, telefon testat de colegul Alex şi totuşi... preţul e mai bun. Moto G4 costă 200+ euro, iar Xiaomi Mi 4C doar 579 lei la evoMAG.ro şi Marketonline.ro. E şocant că vedem la bordul său procesorul Snapdragon 808, CPU reputat şi prezent pe LG G4 şi Nexus 5X, deci un "heavy hitter".

Mai mult, avem şi un ecran Full HD, camera de 13 MP plus port USB Type C. Nici bateria de 3080 mAh nu sună rău, de fapt la un ecran de 5 inch şi un asemenea CPU ar trebui să ofere o grămadă de timp de funcţionare. Acesta nu e un Best Buy, ci un MUST Buy. Varianta resigilată ajunge chiar la 519 lei şi e iar un chilipir.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×