Xiaomi Redmi 4: Design suficient, un throwback spre Huawei Nova

1.456 ori
<b>Xiaomi Redmi 4: Design suficient, un throwback spre Huawei Nova</b>Xiaomi Redmi 4 este axat pe un singur scop şi mizează doar pe el: să livreze o baterie excelentă şi dotări midrange destul de bune încât să nu ai lag cam un an sau poate chiar 2. Ca atare designul trece în plan secundar, dar nu se poate chiar spune că e..

Xiaomi Redmi 4 este axat pe un singur scop şi mizează doar pe el: să livreze o baterie excelentă şi dotări midrange destul de bune încât să nu ai lag cam un an sau poate chiar 2. Ca atare designul trece în plan secundar, dar nu se poate chiar spune că e neglijat complet.

Ce e sigur e că avem un telefon destul de compact, cu diagonală de 5 inch şi când spun compact mă gândesc la ce super baterie avem la interior. Construcţia metalică unibody e solidă, iar telefonul e uşor de utilizat cu o singură mână, fără pic de probleme. I-am apreciat şi accentele lucioase din părţile laterale, dar muchiile ecranului au fost destul de mari.

În mare acest terminal îmi aminteşte de un Huawei Nova ca design şi ca format. Xiaomi Redmi 4 Prime măsoară 8.9 mm în grosime şi cântăreşte 156 de grame, deci este cu 0.7 mm mai gros decât Huawei Nova şi cu 10 grame mai greu. Xiaomi Redmi 4 Prime este un telefon destul de greu după standardele actuale, dar e genul de greutate care îţi asigură o tinere mai bună a telefonului în mâna la sesiuni lungi de gaming şi playback video.

Are un design generic, dar măcar e comod şi fabricat din materiale premium. Cum ar veni nici prea prea, nici foarte foarte...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×