Turul Magazinelor #306: baterii auto la preţ excelent, difuzoare stereo pentru sufragerie, bucătărie Domino la cost corect

1.447 ori
<b>Turul Magazinelor #306: baterii auto la preţ excelent, difuzoare stereo pentru sufragerie, bucătărie Domino la cost corect</b>Pornim la încă o tură prin magazinele online și vă prezentăm în această seară câteva dintre cele mai interesante reduceri pe care le-am întâlnit. În prim plan se află nimeni altul decât flagship-ul Samsung Galaxy S8 ce poate fi achiziționat pentru

Azi vă echipăm bucătăria, sufrageria şi maşina cu produse vitale pentru buna funcţionare a lor, ca încăperi şi respectiv mijloc de deplasare. Avem şi o pereche de căşti high end cu preţ bun şi cu discount şi apropo de discount, am găsit un Galaxy S8 la o sumă excelentă. În plus Fashiondays are reduceri şi cred că o să vă placă perechile lor de jeans.

1. Samsung Galaxy S8 la preţ excelent

Samsung Galaxy S8

evoMAG.ro are cel mai mic preţ pentru Samsung Galaxy S8 dntre marii retaileri de la noi şi cred că pentru un flagship de an 2017 începe să sune rezonabil suma. Plusează cu o cartelă Orange PrePay oferită cadou, iar terminalul se ţine bine şi acum, la aproximativ jumătate de an de la debut. Camera sa îi pune beţe în roate lui Note 8 şi se duelează şi cu iPhone 8, iar acesta e probabil cel mai compact telefon cu ecran mare al anului, până să vină iPhone X. Nu cred că de Black Friday o să mai pice preţul dincolo de acest prag, poate doar cu încă 100 de lei, cel mult 200.

2. Oferte la baterii auto

baterii auto

evoMAG.ro are o întreagă serie de oferte pentru baterii auto, în cazul în care vreţi să faceţi o schimbare şi să nu va mai moară bateria pe care o aveţi de prea mulţi ani. Preţurile pornesc de la 239 lei pentru o unitate Motrio-Renault de 12V şi 70 Ah şi ajung la 467 lei pentru o baterie Varta Blue de 12 V şi 90 Ah. Costă 249 lei o baterie de Dacia de 12 V şi 70 Ah la acelaşi retailer.

3. Căști Hi-Fi KZ ZS6

Hi-Fi KZ ZS6

Dacă vi se par atractive aceste căşti HiFi hibrid dinamice, dar vă descurajează preţul de 45.50 dolari, avem un cupon de discount pentru voi. Suma scade la 34.99 dolari doar, dacă aplicaţi codul "ZS6GB". Avem o gamă largă de frecvenţe aici, o carcasă din aliaj de aluminiu şi un fir care integrează material metalic pentru extra rezistenţă. Microfonul suportă convorbiri high def şi avem şi un sunet abundent, cu amplificatoare dinamice.

4. Bucătărie Domino 225, Sonoma

Domino 225

Cine vrea să îşi mobileze complet bucătăria nu trebuie să facă un drum de 3 ore până la Ikea, să stea să caute 2 ore şi să aştepte curierii câteva zile, montând apoi cu înjurături mobilă 6 ore. Găseşte un set complet Domino la eMAG.ro la suma de doar 1.430 lei, după o tăiere de vreo 100 de euro. Include 6 corpuri independente, care se pot monta în diferite condiţii. Totul e pe bază de PAL dublu melaminat şi avem şi mânere PVC cu finisaj din aluminiu.

5. Boxă portabilă OVEVO Tango D10 

 OVEVO Tango D10

Ştiu că nu se compară şi nu sunt din aceeaşi gamă de produs, dar dacă aş avea de ales între Apple HomePod şi acest model de difuzoare duale OVEVO Tango, sincer le-aş alege pe cele din China. Costă 69.99 dolari la TomTop şi sunt pe bază de Bluetooth şi magnetism. Avem câte o unitate de 5W şi dacă le montăm cum trebuie, difuzoarele oferă un surround perfect în sufragerie.

Oferă 8 ore de playback muzical şi difuzoarele sunt rezistente la apă şi şocuri.

6. Levi's Jeanşi 

Levi's Jeanşi

Cine vrea o pereche de jeanşi Levi's la preţ corect, îi găseşte la Fashiondays.ro, la suma de 259 lei. Sunt şi multe alte reduceri la produse Levi's inclusiv încălţăminte.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×