Turul Magazinelor #197: Super tenişi Vans, noul televizor Sony 4K cu Android e aici, desktop ideal pentru şcolari şi un radio ca pe vremuri

2.477 ori
<b>Turul Magazinelor #197: Super tenişi Vans, noul televizor Sony 4K cu Android e aici, desktop ideal pentru şcolari şi un radio ca pe vremuri</b>Pot spune că azi împăcăm genial toate segmentele de vârstă cu Turul Magazinelor. Pe "tataie" îl încântăm cu un radio ca pe vremuri, pe cel mic cu un kit de desen cu proiector şi pe tinerii între 17 şi 35 de ani cu tenişi Vans şi un televizor nou 4K cu..

Pot spune că azi împăcăm genial toate segmentele de vârstă cu Turul Magazinelor. Pe "tataie" îl încântăm cu un radio ca pe vremuri, pe cel mic cu un kit de desen cu proiector şi pe tinerii între 17 şi 35 de ani cu tenişi Vans şi un televizor nou 4K cu Android. Mai avem şi un desktop cu preţ accesibil, ideal pentru şcolari.

1. Sony KD-55A1B Smart TV OLED, Android, 139 cm, Ultra HD 4K

Cu doar câteva zile în urma Sony lansa în România televizoarele sale OLED Bravia de generaţie nouă. E vorba despre Seria A1, care aduce o grămadă de bunătăţi, de la funcţii smart şi rezoluţie 4K, la HDR şi Android TV. Modelul de 139 cm e vândut de Flanco.ro la un preţ măricel pentru cei cu case măricele, sau hai să o spunem pe şleau pentru cei cu viloaie.

Cine are dare de mână, va beneficia de un panou OLED pe acest TV, cu diagonală de 139 cm. Vine cu 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0 şi conectivitate LAN şi wireless. Acustica Dolby e la posturi şi cei 50W pentru sunet mi se par excelenţi.

2. Pachet promo: Sistem Desktop PC HP 280 G2 Minitower + Mouse + Tastatura + Canon Pixma MG2550s

Pachet promo: Sistem Desktop PC HP 280 G2 Minitower + Mouse + Tastatura + Canon Pixma MG2550s

eMAG.ro are un pachet promo în aceste zile, care include un desktop PC midrange, ce vine la pachet cu o imprimantă multifuncţională Canon Pixma. Văd acest pachet ca util pentru un şcolar, care are multe proiecte de făcut pentru la şcoală. Cum sistemul are doar Core i3 şi placa grafică integrată, puteţi uita de gaming şi este un calculator mai degrabă pentru munca şi proiecte acesta.

Vine la pachet şi cu mouse şi tastatura, are 4 GB RAM şi 500 GB stocare HDD. Are un preţ bun, pe care îl aflaţi aici.

3. LED0018 20x Sketchpad Projector Drawing Painting Toy  -  PINK + YELLOW

LED0018 20x Sketchpad Projector Drawing Painting Toy  -  PINK + YELLOW

O jucărie inedită, care ar trebui să fie must have la grădiniţe este cea de faţă. Costă 19.99 dolari la GearBest.com şi oferă o suprafaţă de desen cu creioane colorate şi un mecanism optic de proiecţie, care măreşte desenul celui mic. Mărirea este de 20 de ori şi modalitatea de utilizare e foarte simplu: cel mic desenează pe disc, pune discul pe unitatea bază şi apoi porneşte sistemul de iluminare.

Dragoni, floricele, zâne şi cavaleri vor prinde viaţă.

4. Trevi Mini Radio Digital AM/FM

Trevi Mini Radio Digital AM/FM

Cum ne-am ocupat de şcolari şi copii de grădiniţă, a venit momentul să ne gândim la "tataie". El o să aprecieze maxim acest mini radio digital AM/FM, disponibil la 79 de lei la Quickmobile.ro. Va asculta meciul, ştirile, se va plimba pe uliţa ascultând romanţe (dacă se mai difuzează) şi are şi antena extensibilă trademark cu care poate încerca să prindă mai bine posturile.

Radio-ul funcţionează cu 2 baterii AAA şi are dimensiuni reduse.

5. Vans Tenişi mid-high albi de pânză SK8 Decon

Vans Tenişi mid-high albi de pânză SK8 Decon

Tenişii Vans sunt dezideratul oricărui licean în ziua de azi şi îţi dai seama de asta dacă intri în orice reprezentanţă a companiei. Judecând după numărul de pantof oferit de Fashiondays.ro, produsul e mai degrabă pentru cei mai mici ca vârsta şi ca fizic, cu numere la talpa între 36 şi 39. E vorba despre o pereche de tenişi destul de înalţi, albi şi folosind material din pânză.

Costă 139 lei şi sunt unisex, buni pentru el şi ea în egală măsură. Vârful este rotund şi închiderea e pe bază de şiret.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×