Turul Magazinelor #237: Turul accesoriilor iPhone şi iPad, cu accent pe productivitate şi obiective cu lentile de top

1.230 ori
<b>Turul Magazinelor #237: Turul accesoriilor iPhone şi iPad, cu accent pe productivitate şi obiective cu lentile de top</b>O mare parte din experiența smartphone este reprezentată și de către partea de accesorii. Putem să ne personalizăm telefonul în fel și chip, să îi aduce extra funcționalitate sau să extindem capabilitățile camerei foto. iPhone-ul este unul dintre cele

Am citit la un moment dat o estimare ce arăta că în România sunt peste 1 milion de posesori de iPhone-uri. Cum acea declaraţie are câţiva ani vechime şi dacă mai adăugăm şi iPad-urile zic că ajungem la 2 milioane de oameni, toţi în căutare de accesorii pentru terminalele lor. Ca atare am decis să facem azi un Tur al accesoriilor de iPhone şi iPad, cu accent pe productivitate şi divertisment. Ce a ieşit vedeţi mai jos, cu accesorii foto, dockuri şi huse de toate tipurile.

1. 4-in-1 Dual Cameras Lens Kit

4-in-1 Dual Cameras Lens Kit

În general kit-urile cu obiective şi lentile pentru iPhone costă multişor, dar nu şi dacă le cumperi de la GearBest.com. Retailerul vinde un kit 4 în 1 pentru camera duală a lui iPhone 7 Plus la preţul de 52.99 dolari. Avem de-a face cu lentile fisheye, wide angle, şi una specială macro. Produsul cântăreşte 100 de grame doar şi integrează toate lentilele speciale deodată, fără să fie nevoie să le montaţi separat.

Ele se află pe o plăcuţă care se poate ridica şi coborî în dreptul camerelor în mod inteligent. O găselniţă interesantă.

2. Husă F8S pentru iPad

Husă F8S pentru iPad

Cine are un iPad Pro de 9.7 inch sau iPad Air 2, poate găsi tot la GearBest.com aceasta husă cu tastaturĂ foarte elegantă. Costă 40.93 dolari şi vine cu taste iluminate şi un corp solid din aluminiu. Are şi rol de husă protectoare şi vine pe rose gold, champagne sau negru. Se conectează la tabletă via Bluetooth şi are un mod Sleep inteligent, plus iluminare în 7 culori.

Butoanele rezistă la stropirea cu lichide şi avem şi o baterie integrată de 500 mAh.

3. Kit lentile Olloclip Active Ultra-Wide

Kit lentile Olloclip Active Ultra-Wide

Şi cum multă lume încă are un iPhone 6 sau 6 Plus avem un kit de lentile Olloclip Active Ultra Wide pentru voi. E vorba despre lentile telephoto, pe care le găsiţi la eMAG.ro, contra sumei de 419 lei. Include o lentilă wide şi una telephoto, care permit realizarea de fotografii în mod profesional. Cea Ultra Wide e bună pentru peisaje şi fotografii arhitecturale.

Cea Telephoto apropie imaginea de 2 ori şi e bună pentru portrete. Vine cu 3 suporturi breloc, încât să nu le pierdeţi.

4. Lentilă Professional HD

Lentilă Professional HD

Trecem la nivelul următor de lentilă, cu un model uriaş cu ataşament de tip clip universal. E compatibilă cu telefoane şi tablete, atât cu modele iPhone, cât şi cu cele Samsung să zicem. Oferă o mărire de 12.5x şi captură Super Macro. Obiectul HD detaşabil poate fi pus chiar şi pe camere digitale. Vine cu un săculeţ pentru lentilă la pachet şi se potriveşte cu orice device mobil, chiar şi HTC-uri, iPad-uri şi alte terminale.

Costă 189 lei la eMAG.ro.

5. Tastatură Apple iPad Pro 12.9"

Tastatură Apple iPad Pro 12.9"

Cine are iPad Pro de 12.9 inch are nevoie şi de o tastatură smart, precum cea din imagine. Vă ajută eMAG.ro, cu un produs la suma de 1048 lei. Smart Keyboard e ultraportabilă, fără complicaţii cu comutatoare, cabluri sau pairing. Nu are spaţii între taste în care să cadă firimituri sau scame, fiind foarte bine compartimentată. Tastele au fost decupate cu laser, formând o singură suprafaţă, foarte rezistentă.

Rezistă la apă şi pete și e compatibilă cu shortcut-uri și funcții de productivitate din iOS.

6. Cameră cu termoviziune Seek Thermal LT-EAA CompactXR

Seek Thermal LT-EAA CompactXR

Accesoriul meu personal preferat din acest tur este camera cu termoviziune Seek Thermal pentru iPhone, găsită la evoMAG.ro. Preţul e pe măsură unicităţii, iar accesoriul e capabil să detecteze lumina infraroşie emisă de toate obiectele din jur, creând o imagine vizibilă pe terminal chiar şi noaptea în beznă. Poate detecta în condiţii de temperatură de la minus 40 de grade la plus 330 de grade.

Poate chiar detecta căldură prin pereţi şi prin frunziş.

Bonus: dock încărcare iPhone 7 şi 7 Plus la Cel.ro (250 lei).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×