OnePlus 6 primeşte un concept deja, cu un logo strălucitor în spate în stil MacBook (Video)

2.935 ori
<b>OnePlus 6 primeşte un concept deja, cu un logo strălucitor în spate în stil MacBook (Video)</b>De-abia a ajuns OnePlus 5 pe mâna clienților și iată că deja se lucrează la noua generație, asta cel puțin pe hârtie pentru că au apărut conceptele. Astăzi vedem un asemenea model imaginat de către designeri și cea mai interesantă parte pare a fi

În vreme ce ştirile despre Samsung Galaxy S9 încep să ne copleşească, apare şi perspectiva unui alt flagship de an 2018 şi anume OnePlus 6. E vorba doar despre un concept deocamdată, unul cu câteva aspecte cam SF, precum acel logo strălucitor în stil MacBook, din spate.

Concept OnePLus 6

Creaţie a celor de la Upcomingphones.net, acest smartphone optează pentru un ecran Quad HD AMOLED de 5.5 inch, cu scanner de amprente integrat în panoul ecranului. De această dată OnePlus ar trece la un ecran edge to edge, după cum dictează trendul încă din acest an. Mai primim şi scanner de iris aici, numit în mod greşit "scanner de retină" de către realizatorul conceptului.

Dotările sunt cu adevărat hardcore, inclusiv 8 GB RAM, o cameră duală verticală în spate cu senzori de 25 megapixeli şi cu blitz dual LED, plus o cameră duală frontală cu senzori de 16 MP. Terminalul rezistă la apă şi praf şi se remarcă prin acel logo luminos din spate, care indică primirea de notificări. O altă noutate este prezenţa unor senzori biometrici la bord, care monitorizează sănătatea, prin aspecte ca puls, nivelul de hemoglobină şi glicemie.

OnePlus 6 rulează Android Oreo şi vine pe auriu, negru sau alb. A se remarca lipsa de muchii laterale şi de bărbie, singura muchie a ecranului care poate integra componente/senzori fiind cea superioară. Pare un concept complet realizabil, poate în afară de logo-ul luminos şi senzorul de amprente din ecran, care încă e în dezvoltare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×