Turul Magazinelor #257: aspirator high tech, produse pentru casă, sufragerie, bucătărie şi încălţăminte Calvin Klein sport

1.197 ori
<b>Turul Magazinelor #257: aspirator high tech, produse pentru casă, sufragerie, bucătărie şi încălţăminte Calvin Klein sport</b>Ne concentrăm astăzi atenția asupra produselor destinate casei, printre acestea numărându-se și un aspirator cu preț special, o masă transparentă cu design deosebit și un aparat pentru preparat Creme Brulee. De asemenea vă mai propunem

Acesta este turul revelaţiilor, ajuns la episodul Turul Magazinelor 257 de această dată. Avem produse pentru sufragerie, pentru bucătărie, dar şi un aspirator high tech, care curată toată casa şi are un design revoluţionar. Am descoperit şi încălţăminte Calvin Klein sport şi mai avem şi ceva pentru gameri pe final.

1. Aspirator Dibea F6 2-in-1 

Aspirator Dibea F6 2-in-1

Gata cu aspiratoarele acelea mari şi greoaie sau cu cele autonome de care te loveşti mereu. Am găsit un aspirator la GearBest.com la preţul de 99.99 dolari care e la fel de uşor de ţinut ca o crosă de golf să zicem. Are un cap rotativ de curăţare, ceea ce îi permite să cureţe mai uşor la margini şi lângă ziduri, sub paturi, birouri şi altele de gen. Vine cu un mecanism care curăţă praful eficient şi se descurcă de minune cu parchetul, covoare şi gresie.

Are două viteze şi o capacitate a recipientului de praf de 400 ml. Cântăreşte doar 1.41 kg.

2. Masă Kartell Sparkle

Masă Kartell Sparkle

La Sensodays.ro am găsit această masă transparentă fascinantă, care va fermeca cu siguranţă orice musafir care intră în sufragerie. Costă 814 lei şi are un diametru de 38 cm. Structura este din policarbonat, material mai rezistent decât sticla, iar transparența îi oferă efecte inedite când prinde lumina. Pentru că are capac detaşabil puteţi crea efecte vizuale inedite stocând baloane sau bile colorate la interior pentru un plus de colorit.

3. Aparat Creme Brulee cu 4 boluri

Aparat Creme Brulee cu 4 boluri

Unul dntre cele mai bune deserturi pe care le poţi mânca şi prepara este crema de zahăr ars. Totuşi e o diferenţă între crema noastră românească de zahăr ars şi acel creme brulee al francezilor. Dacă folosiţi acest aparat vă veţi apropia de definiţia franceză. Setul se găseşte la TopShop.ro şi costă 119 lei. Cutia include un arzător special pentru caramelizarea zahărului şi 4 boluri din ceramică, material care nu influenţează gustul preparatului.

4. Pantofi sport - Calvin Klein Evert

Pantofi sport - Calvin Klein Evert

Sincer vorbind nici nu ştiam că există pantofi sport de la Calvin Klein, crezând că firma produce mai degrabă pantofi eleganţi, în zona de footwear. Acest model costă 459 lei la fashiondays.ro, ceea ce având în vedere brandul nu e rău deloc. Pantofii aceştia au un stil urban, vârf rotunjit şi o talpă joasă. Au garnituri din piele întoarsă, material textil şi alte materiale, iar închiderea e pe bază de şireturi.

5. Boxă Portabilă Bluetooth TP-Link Groovi Ripple BS1001

TP-Link Groovi Ripple BS1001

Cine vrea o boxă portabilă Bluetooth, dar nici nu vrea să spargă banca, poate opta pentru un difuzor portabil Bluetooth marca TP-Link Groovi Ripple, la preţ bun la Oaierless.ro. Măsoară 103 x 94 x 37 mm şi are o baterie de 750 mAh. Oferă o putere acustică de 4W şi se remarcă prin faptul că va distribui sunetul până la 20 de metri distanţă. Oferă până la 4 ore de playback şi vine cu suport Bluetooth, deci se poate coneecta la telefon foarte uşor.

Un plus pentru portabilitate este mânerul său.

6. Tastatură + Mouse + Căşti + Mousepad Gaming Redragon Waveimpact s103-bk

Redragon Waveimpact s103-bk

La Azerty.ro am găsit un combo de tastatură, mouse şi căşti de gaming, plus mousepad, toate la doar 169 lei. Tastatura Harpe vine cu 19 taste fără confrict, cu iluminare LED monocoloră, cu 12 taste multimedia incluse şi o tastă WIN care poate fi dezactivată în timpul jocurilor. Are şi funcţie interschimbabilă a tastelor de direcţie şi rezistă la apă.

Mouse-ul Pegasus vine cu suport pentru 4000 FPS, 800-7200 DPI selectabili în trepte şi lungime a cablului de 1.8 m. Căştile oferite la pachet includ microfon, difuzoare de 40 mm şi au design ergonomic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×