Turul Magazinelor #352: bicicletă pliabilă la o treime din preţ, tastatură gaming, telefon pentru seniori şi televizor FHD la 550 lei

1.642 ori
<b>Turul Magazinelor #352: bicicletă pliabilă la o treime din preţ, tastatură gaming, telefon pentru seniori şi televizor FHD la 550 lei</b>Cu toate că vine iarna, este un moment ideal pentru achiziția unor produse numai bune de luat în parc la primăvară, asta pentru că acum prețurile acestora scad serios. Un exemplu pe care vi-l dăm astăzi este bicicleta pliabilă numită

Cu turul de azi chiar că mulţumim toată familia. Avem practic câte ceva pentru fiecare membru al familiei, precum bicicleta pliabilă pentru cel mic sau adolescent, telefonul pentru seniori, care ajunge la bunicul şi tastatura de gaming care îi e bună şi fratelui cel mare. Avem o maşină de tocat Philips pentru mama sau bunica, un televizor LED FHD mic bun de pus în bucătărie şi un aparat de ras la preţ OK pentru tata. Toate mai jos!

1. Bicicletă pliabilă Good Bike Genny 

Good Bike Genny

Ştiu, bicicleta pliabilă de aici sună tare bine, păcat că e roz. De fapt punctul său forte e faptul că am găsit un model resigilat, care costă de 3 ori!! mai puţin decât originalul. Are doar câteva zgârieturi faţă de modelul de 1.299 lei. Costă sub 100 de euro la eMAG.ro şi prin pliere aceasta bicla poate încăpea în orice portbagaj fără probleme.

Este fabricată din oţel, are stop şi far, portabaj şi o şa confortabilă.

2. Tastatură gaming Cougar 200K iluminată

Cougar 200K

evoMAG.ro are o ofertă foarte bună pentru o tastatură de gaming marca Cougar. Costă doar 129 de lei şi aduce ca bonus Bitdefender Interent Security pe 1 an, o licenţă care separat ar costa 79 de lei. Tastatura vine cu faimoasele switch-uri tip Scissor, este un model cu fir şi are taste silenţioase, ceea ce e un mare plus. Aduce şi iluminare LED în 7 culori şi 19 butoane anti ghosting.

3. Telefon eStar S17 

eStar S17

Dacă sunteţi în căutarea unui telefon pentru o persoană în vârstă, veţi găsi acest model la un preţ atractiv la Quickmobile.ro. Costă doar 119 lei şi vine cu butoane de dimensiuni generoase şi un ecran TFT ce ar trebui să fie foarte luminos. Are până şi o cameră, chiar dacă aceasta are rezoluţie modestă. E un plus că vine cu Bluetooth la acest preţ şi că are şi radio FM. Oferă un corp ergonomic şi numere preprogramabile.

4. Maşină de tocat Philips HR2712 

Philips HR2712

Pentru că în perioada pregătirilor pentru Crăciun veţi avea nevoie de o grămadă de carne tocată, această maşină Philips vă va fi de mare ajutor. Cel.ro o are la reducere, cu preţ de 340 de lei şi e gata să pregătească atât carne de sarmale, cât şi carne pentru salata de boeuf, tocătura pentru perişoare, chiftele şi de ce nu, poate chiar şi hamburgeri. Are un motor cu putere nominală de 450 W şi putere maximă de 1600 W.

Poate toca până la 1.7 kilograme de carne într-un minut şi are un cuplaj complet metalic, pentru o putere mai mare la tocare. Accesoriul pentru curăţare etaleaza 2 laturi şi aduce ca accesoriu bonus un storcător de fructe moi, bun pentru pregătit suc de roşii.

5. Televizor PHILIPS 24PFT4022/12, 60 cm, FHD

PHILIPS 24PFT4022/12

Cine vrea un televizor mic în bucătărie, sau poate chiar baie, găseşte acest model Philips la Altex.ro. Costă doar 552 lei şi impresionează prin panoul LED şi rezoluţia Full HD. Oferă sunet cu surround, acustică de 6W şi permite redarea de conţinuturi MP4, MP4 fără probleme. Puteţi conecta direct stickul USB şi să urmăriţi filme fără probleme. Pune la bataie două intrări HDMI şi EasyLink, dar reţineţi că nu are şi intrare pentru antenă, deci e mai degrabă un produs modern, decât unul pentru televiziunea clasică.

6. Aparat de ras Remington AQ7

Remington AQ7

Remington e probabil cel mai cunoscut brand de produse de îngrijire masculină şi ca atare produce nişte aparate de ras mai mult decât capabile. Este şi cazul modelului de faţă, care costă 199 lei la Flanco.ro. Aduce un cap de bărbierit cu 3 lame şi rezistă cu brio la apă. Are acumulator care ţine 60 de minute şi se încarcă în 90 de minute. La pachet primiţi şi o husă şi aflaţi că acest model are un cap flexibil pentru extra mobilitate şi poate funcţiona în 2 direcţii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×