Turul Magazinelor #319: Consolă SEGA old school, Xiaomi Mi Mix 2 în România, aparat de tunat chitara şi un super televizor LG

1.849 ori
<b>Turul Magazinelor #319: Consolă SEGA old school, Xiaomi Mi Mix 2 în România, aparat de tunat chitara şi un super televizor LG</b>Cum în ultimele tururi v-am prezentat multe terminale mobile și soluții de gaming, astăzi decidem să vă prezentăm o ediție mai diversificată, una în care includem tot soiul de produse. Printre ele se numără un televizor LG cu diagonală generoasă

După câteva tururi cu telefoane şi câteva cu gaming, azi am încropit un Tur al Magazinelor ceva mai diversificat. Cei care cântă la chitară vor găsi un aparat ce face tuningul mai uşor pentru instrumentul muzical, cei care sunt pasionaţi de consolele old school, vor găsi un SEGA ca pe vremuri, dar avem şi echipamente de birouri, telefonul cel sexy Xiaomi Mi Mix 2 sosit în România şi altele.

1. Televizor LG 49SJ810V

LG 49SJ810V

Azi am găsit un televizor premium 4K şi smart de la LG, care primeşte un discount serios la Cel.ro. Rămâne în zona premium, dar începe să aibă un preţ ceva mai omenesc, care rezolvat în rate nu va fi simţit prea dur de către cei cu dare de mână. Acesta este un televizor de an 2017, cu rezoluţie 4K şi panou LED. Are o diagonală mare, de 123 cm şi oferă suport pentru acustică HiFi, având şi boxe integrate de 20W.

Are suport HDR, Dolby Vision şi rulează WebOS 3.45. cu funcţiile smart şi aplicaţiile asociate. Suportă recunoaştere naturală a vocii.

2. Distrugător documente EVOffice S606B

EVOffice S606B

Cine lucrează la un birou, mai ales unul ce are de-a face cu multe documente are musai nevoie de aşa ceva: un distrugător de documente. Costă 146 lei la eMAG.ro după o reducere şi e util pentru a scăpa de locul inutil ocupat în sacii de gunoi de hârtiile făcute ghemotoc. Este o modalitate mai eficientă şi ceva mai ecologică de a scăpa de hârtie, din ce am înţeles, această tăiere cu distrugătorul de documente.

3. Consola SEGA MEGA DRIVE Classic cu 80 jocuri + 2 controllere wireless

SEGA MEGA DRIVE

Copiii anilor 80 au crescut cu siguranţă cu aşa ceva şi această consolă va aduce o tonă de nostalgie cumpărătorilor. Dacă unii cumpără NES-uri şi SNES-uri, există şi persoane care vor să se întoarcă la epoca SEGA-urilor. Consola SEGA MEGA Drive Classic e vândută de evoMAG.ro la suma de 359 lei după o mică reducere. Vine la pachet cu 80 de jocuri şi două controllere wireless.

Evident jocurile cu ariciul Sonic sunt la mare preţ aici, dar avem şi Mortal Kombat 1, 2 şi 3 pe listă. Sunt şi jocuri de logică şi platformere excelente. Controllerele au nevoie de 4 baterii AAA, care nu sunt incluse.

4. Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi Mix 2

A ajuns în sfârşit şi în România telefonul cel mai sexy lansat de Xiaomi în acest an. E vorba despre Xiaomi Mi Mix 2, pe care Xiaomi îl vinde la suma de 3.849 lei. Are 256 GB stocare, 6 GB RAM şi procesorul Snapdragon 835. Vine şi cu baterie de 3400 mAh şi ecran de 5.99 inch cu rezoluţie atipică şi aspect 18:9. Rulează noul MIUI 9 şi reţineţi că e vorba despre modelul cu spate ceramic. Unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 256 GB stocare.

Varianta de 64 GB costă 2.944 lei.

5. Boxă cu lampă

Boxa cu lampa

Vreţi un difuzor Bluetooth compact şi discret, dar cu o iluminare puternică, ce îl transformă într-un soi de lampa portabilă? Vă vine în ajutor GearBest.com, prin produsul L7, o boxă cu preţ de 27.89 dolari. Are şi funcţie de radio FM, slot microSD şi suportă multiple culori de iluminare. Are 3 nivele de luminozitate, control touch, suport Bluetooth pentru conectarea la telefon şi timer pentru a opri automat muzica.

Oferă 5 ore de autonomie în mod playback muzical şi permite şi preluarea de apeluri telefonice.

6. Aparat de tunat chitara Rowin LT-32+ 

Rowin LT-32+

Aţi avut dificultăţi vreodată în a tuna o chitară acustică sau electrică? Am găsit la TomTop.com un accesoriu special care va arăta fix octava şi acordurile cu care operaţi la un moment dat. Costă doar 3.43 dolari şi permite tunarea unei chitare, a unui bas, a unei viori, ukulele şi a altor instrumente cu corzi. Este practic un mic display cu o agrafă cu senzor care se pune pe corzi, la capătul griffului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×