Turul Magazinelor #336: Periuţa electrică sub 100 lei, cameră GoPro Hero 5 la reducere mare, staţie de călcat şi maşina de spălat vase cu discount generos

1.435 ori
<b>Turul Magazinelor #336: Periuţa electrică sub 100 lei, cameră GoPro Hero 5 la reducere mare, staţie de călcat şi maşina de spălat vase cu discount generos</b>Finalul săptămânii vine cu un nou tur al magazinelor, unul în care vă propunem câteva produse tare utile. Un exemplu ar fi periuța electrică Oral-B ce se vinde pentru sub 100 lei. Avem și o cameră video de acțiune GoPro, dar și un

Turul Magazinelor de azi este lejer cel al electrocasnicelor, principalele produse cu reducere pe care le-am întâlnit în periplul nostru online. Pornim din bucătărie cu o maşină de spălat vase, ajungem în baie la o periuţă electrică, dar avem şi o oprire în sufragerie la o staţie de călcat. Încheiem cu o friteuză în bucătărie şi am găsit şi o cameră GoPro la reducere, plus o lampă de birou şi un încălzitor de mâini.

1. Periuţă electrică Oral-B Vitality D12-513 

Oral-B Vitality D12-513

Periuţele de genul erau vândute şi la 200-300 de lei acum 2-3 ani, când căutam una să o fac cadou de Paşte. Acum au ajuns să coste sub 100 de lei la evoMAG.ro. Retailerul oferă bonus 2 rezerve cu acest model Vitality. Periuţa are tehnologie Braun şi promite o curăţare revoluţionară în doar 2 minute. Oferă şi funcţie de albire, îndepărtarea plăcii bacteriene şi curăţare individuală pentru fiecare dinte.

2. Cameră video GoPro Hero5 Black

GoPro Hero5 Black

Mai toţi retailerii de la noi au camera de acţiune GoPro Hero 5 Black la suma de 2000 sau 2100 de lei, dar evoMAG.ro cumva o vinde la doar 1.699 lei, ceea ce mi se pare chilipir. Vorbim despre o cameră de acţiune profi aici, cu filmare 4K şi corp rezistent la apă şi praf. Are şi WiFi şi Bluetooth, funcţie time lapse, control cu doar un buton şi chiar şi control vocal.

Ecranul touch este un plus şi poate urca automat conţinuturile în cloud. Un avantaj la nivel de captură audio e că taie total influenţa nefastă a vântului asupra microfonului.

3. Staţie de călcat Tefal Efectis Anticalc GV6840E0

Tefal Efectis Anticalc GV6840E0

O staţie de călcat de gen poate ajunge lejer (şi des) la suma de 900-1000 de lei, dar iat-o la eMAG.ro la doar 664 lei. Vine cu colector anti calcar, talpă autoclean şi capacitate de 1.4 litri. Mulţumită presiunii înalte, dar şi a jetului de abur şi timpului rapid de încălzire, veţi putea să aveţi sesiuni de călcat eficiente şi rapide. Avem şi o tehnologie intuitivă, care implică o simplă atingere de buton pentru a călca folosind abur cele mai fine ţesături.

Colectorul anticalcar scapă de particulele de calcar din boiler.

4. Friteuză Tefal Super Uno FR 302130 (Resigilat)

Tefal Super Uno FR 302130

Unora chiar le plac puii sau cartofii prăjiţi în regim deep fried. Ca atare nu poate lipsi o friteuză de gen şi preţul de 284 lei la Cel.ro e genial. Subliniez că produsul e resigilat totuşi. Practic nu ai cum să faci inele de calamari sau ceapă fără aşa ceva şi să îţi şi iasă ca la restaurant.

5. Maşina de spălat vase incorporabilă Whirlpool ADG 301

Whirlpool ADG 301

Flanco a tăiat preţul tuturor maşinilor de spălat vase pe care le vinde, dar de departe cea mai mare reducere se aplică pentru acest model. Costă doar 1049 lei, vine de la Whirlpool şi are 6 programe, plus consum redus de energie. Controlul este mecanic, afişajul este LED şi are şi program special pentru pahare. Are garanţie pe 2 ani.

6. Lampă de birou

Lampă de birou

Dacă Apple ar face lămpi de birou, cam aşa ar arăta. Această lampă LED fashion costă 16.99 dolari şi se poate flexa la multiple unghiuri. Arată ca un monument artistic abstract şi este fabricat din aluminiu. cântăreşte doar 280 de grame şi are un mecanism touch de reglare a luminozităţii.

7. Mini radiator

Mini radiator

Dacă aţi visat vreodată să aveţi acasă un aparat din acela care încălzeşte mâinile, precum cel din băile de la hotel, restaurant sau cinema... nu vă putem oferi aşa ceva. Avem totuşi o alternativă de 15.99 dolari de la TomTop.com. Este un mini încălzitor, mic cât un încărcător, care se băgă în priză şi are rol de mini radiator. Este practic un mic ventilator cu aer cald. Atenţie la supraîncălzire totuşi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×