Turul Magazinelor #332: Componente, carcase şi surse PC la reducere, frigider şi televizor la preţ bun, plus umbrelă anti vânt

1.380 ori
<b>Turul Magazinelor #332: Componente, carcase şi surse PC la reducere, frigider şi televizor la preţ bun, plus umbrelă anti vânt</b>Vine încă o repriză de recomandări din cadrul seriei Turul Magazinelor, articole în care după cum ați aflat deja vă prezentăm cele mai interesante și atractive reduceri ale zilei. Sunt incluse aici produse din diferite categorii care se evidențiază

A cam început să se termine cu reducerile şi ne apropiem de apusul lui Black Friday, dar am mai găsit nişte preţuri bune pentru voi. Atenţie căci în aceste zile dispar rapid reducerile şi exact când ochisem un televizor Full HD la 799 lei pentru voi, a dispărut şi a ramas doar cel de 899 lei. În rest, acest tur vă aduce o placă grafică puternică la preţ bun, o carcasă PC destul de capabilă, o sursă excelentă pentru orice desktop, dar şi o boxă portabilă de top pentru pasionaţii de amplificatoare de chitară. Şi în sfârşit am găsit o umbrelă anti vânt!

1. Frigider Star-Light CDD-240AP

Star-Light CDD-240AP

Un frigider de genul acesta am şi eu acasă şi cu siguranţă a costat mai mult decât suma la care îl oferă eMAG.ro acum. Este vorba despre un model Star-Light, care costă binişor sub 1000 de lei, are capacitate de 240 de litri şi aparţine de Clasa A+. Măsoară 159 cm înălţime şi are un consum redus. Un plus este funcţia de dezgheţare automată, astfel că nu veţi mai pierde timpul cu acest procedeu.

Rafturile sunt fabricate din sticlă şi avem 3 suporturi pe uşă.

2. Componente şi periferice PC la evoMAG.ro la discount

GainWard GeForce GTX 1060

  • Placă video GainWard GeForce GTX 1060 Phoenix Golden Sample, 6GB, GDDR5, 192 bit - 1479 lei

Veţi găsi foarte multe plăci din gama GTX 1000 la evoMAG.ro în aceste zile, toate la preţuri bune, dar am zis să nu vă prezint un model cu doar 3 sau 4 GB memorie şi nici unul care să sară de 2000 de lei. Acesta este echilibrul perfect, cu 6 GB memorie şi tehnologie 192 bit. Rulează orice joc pe high.

Super Flower NOVA 600W

  • Sursă Super Flower NOVA 600W - 199 lei

O sursă de gen ar trebui să ducă hardware modern şi pretenţios, indiferent ce placă grafică pretenţioasă aveţi sau chiar dacă folosiţi 2-3 HDD-uri înfometate de energie. Are protecţie contra scurt circuitului şi conectori generoşi.

Segotep Warship EVA

  • Carcasă Segotep Warship EVA (Rosie) - 199 lei

Pe lângă faptul că aceasta carcasă arată bine şi are un design roşiatic fistichiu, ea vine cu cu sursa montată jos, numeroase bay-uri, ventilatoare opţionale (foarte multe), cuşcă HDD şi 7 sloturi de expansiune.

3. Boxă portabilă Marshall Killburn

Marshall Killburn

Cine a avut vreodată amplificatoare Marshall şi este un rocker hardcore se va fi îndrăgostit de stilul, eleganța şi acustica companiei. În acelaşi stil este gândit şi difuzorul de faţă, care costă 1.559 lei la Quickmobile.ro. Este un new entry în oferta retailerului şi se conectează via Bluetooth la telefon sau tableta. Difuzorul este acoperit cu piele de calitate şi are o curea specială de transport tot din piele, ca şi amplificatoarele.

Integrează un woofer de 15 watt, Clasa D şi două tweetere Clasa D de către 5 watt.

4. Televizor LED 80 cm LG 32LJ500V

LG 32LJ500V

Cred că acum un an acest televizor costa lejer 1000 sau 1100 de lei, iar acum la 899 lei devine chilipir. Dacă vă mişcaţi mai repede îl prindeaţi şi la 799 lei în ultimele zile. Avem de-a face cu un model cu decodor HEVC la bord, două boxe de 5W, 2 porturi HDMI, un port USB şi intrare RF, plus slot CI. Un televizor Full HD destul de standard, dar care îşi face treaba.

5. Umbrelă anti-vânt

Umbrelă anti-vânt

Nu aveţi idee de când caut acest produs! O umbrelă care să nu poată fi doborâtă de vânt este un vis, o dorinţă, o speranţă chiar. Suntem în sezonul ploilor aprige, al bălţilor peste care trec maşini şi vă stropesc. Putem scăpa de aceste probleme cu umbrela de faţă, care costă doar 13.99 dolari la GearBest.com. Are un mecanism care îi permite o închidere/deschidere în două sensuri, ceea ce o face uşor de închis sau deschis când intraţi în bloc sau maşină. În plus prin acest sistem nu mai faceţi nici baltă în automobile sau în casă când intraţi cu ea.

6. Ceas SKMEI

Ceas SKMEI

Cine vrea un ceas nerdy cu indicatoare precum cele ale unui joc video de GameBoy, găseşte acest purtabil de încheietură SKMEI la 24 de dolari la TomTop.com. Rezistă la apă, are afişaj LED şi este fabricat din sticlă şi metal ultra rezistente. E o combinaţie de zinc şi oţel care arată excelent, iar ingineria japoneză îşi spune cuvântul.

Bonus: Samsung Galaxy A5 (2017) la doar 1299 lei la Flanco.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×