Google Pixel 2 XL este la rândul său testat de JerryRig, este mai rezistent decât Pixel 2 cel mic (Video)

782 ori
<b>Google Pixel 2 XL este la rândul său testat de JerryRig, este mai rezistent decât Pixel 2 cel mic (Video)</b>După ce anterior JerryRig ne prezenta un test de tortură pentru smartphone-ul Google Pixel 2, acum este momentul să vedem cum se descurcă și varianta phablet Pixel 2 XL, cea produsă de LG. Rând pe rând au urmat testele

În ultima vreme nu prea am mai avut mari dezamăgiri când vine vorba de testele de rezistenţă ale smartphone-urilor de top, mai toate stând bine la rezistenţă la zgârieturi, la îndoire şi la arderea cu bricheta. Parcă Pixel 2 a părut puţin mai vulnerabil la îndoire, dacă ştii cum să îl apuci. JerryRigEverything a decis totuşi să îi dea o şansă lui Pixel 2 XL la revanşă şi ce a ieşit vedeţi mai jos.

Pixel 2 XL

Dacă Pixel 2 cel produs de HTC se îndoia în treimea superioară, aproape de slotul SIM, Pixel 2 XL este mult mai rigid, având o ramă mai solidă. Practic, LG a făcut o treabă bună măcar la rezistenţă şi spun "măcar" pentru că sunt ştiute deja multele probleme şi bug-uri ale handset-ului, de la cele cu difuzoarele şi captura audio, până la bug-urile de ecran.

Pixel 2 XL

Revenim la testele lui Jerry, Google Pixel 2 XL se zgârie cu acel "vârf de compas" la nivelul 6 din 9, tipic pentru o protecţie Gorilla Glass 5 aş zice. Toate flagship-urile din 2017 au acelaşi comportament, poate doar în afară de varianta cu cristal de safir a lui HTC U11. Difuzorul pentru convorbiri are o protecţie mai bună decât la prima generaţie Pixel.

În ce priveşte testul cu flacăra, ecranul telefonului rezistă 10 secunde până să cedeze, cu 5 secunde mai puţin decât Pixel 2. Jerry nu a părut foarte convins de diferenţă, dând mai degrabă vina pe unghiul flacării sale de brichetă. Pixel 2 XL se îndoaie extrem de puţin la testul de aplicare a forţei, şi nu va avea probleme în buzunare strâmte de jeanşi. Ca neajuns YouTuber-ul a menţionat şi materialul plastic care acoperă metalul şi e uşor de "cojit".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×