Google Pixel 2 XL este la rândul său testat de JerryRig, este mai rezistent decât Pixel 2 cel mic (Video)

809 ori
<b>Google Pixel 2 XL este la rândul său testat de JerryRig, este mai rezistent decât Pixel 2 cel mic (Video)</b>După ce anterior JerryRig ne prezenta un test de tortură pentru smartphone-ul Google Pixel 2, acum este momentul să vedem cum se descurcă și varianta phablet Pixel 2 XL, cea produsă de LG. Rând pe rând au urmat testele

În ultima vreme nu prea am mai avut mari dezamăgiri când vine vorba de testele de rezistenţă ale smartphone-urilor de top, mai toate stând bine la rezistenţă la zgârieturi, la îndoire şi la arderea cu bricheta. Parcă Pixel 2 a părut puţin mai vulnerabil la îndoire, dacă ştii cum să îl apuci. JerryRigEverything a decis totuşi să îi dea o şansă lui Pixel 2 XL la revanşă şi ce a ieşit vedeţi mai jos.

Pixel 2 XL

Dacă Pixel 2 cel produs de HTC se îndoia în treimea superioară, aproape de slotul SIM, Pixel 2 XL este mult mai rigid, având o ramă mai solidă. Practic, LG a făcut o treabă bună măcar la rezistenţă şi spun "măcar" pentru că sunt ştiute deja multele probleme şi bug-uri ale handset-ului, de la cele cu difuzoarele şi captura audio, până la bug-urile de ecran.

Pixel 2 XL

Revenim la testele lui Jerry, Google Pixel 2 XL se zgârie cu acel "vârf de compas" la nivelul 6 din 9, tipic pentru o protecţie Gorilla Glass 5 aş zice. Toate flagship-urile din 2017 au acelaşi comportament, poate doar în afară de varianta cu cristal de safir a lui HTC U11. Difuzorul pentru convorbiri are o protecţie mai bună decât la prima generaţie Pixel.

În ce priveşte testul cu flacăra, ecranul telefonului rezistă 10 secunde până să cedeze, cu 5 secunde mai puţin decât Pixel 2. Jerry nu a părut foarte convins de diferenţă, dând mai degrabă vina pe unghiul flacării sale de brichetă. Pixel 2 XL se îndoaie extrem de puţin la testul de aplicare a forţei, şi nu va avea probleme în buzunare strâmte de jeanşi. Ca neajuns YouTuber-ul a menţionat şi materialul plastic care acoperă metalul şi e uşor de "cojit".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×