Turul Magazinelor #361: Televizor 4K la 1200 lei, reduceri la boxele inteligente Google Home şi echipamente de Bitcoin mining

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.776 ori
<b>Turul Magazinelor #361: Televizor 4K la 1200 lei, reduceri la boxele inteligente Google Home şi echipamente de Bitcoin mining</b>Revenim cu Turul Magazinelor după o perioadă aglomerată datorată târgului CES 2018 din Las Vegas, acolo unde au fost lansate o mulțime de produse despre care v-am informat în articolele noastre. Ne întoarcem acum la programul normal

Am revenit cu Turul Magazinelor, după o perioadă de avalanşă de ştiri legate de CES 2018. De vreme ce s-au lansat noi laptop-uri, telefoane, gadget-uri acum urmează un val de reduceri pentru cele last gen. Un exemplu este tăierea de preţ pentru boxele inteligente Google Home, pe care le-am inclus în turul de mai jos. Am găsit şi un televizor 4K la preţ foarte bun, un smartphone Samsung cu 6 GB RAM şi preţ sub 2.000 lei plus alte bunătăţi, inclusiv un echipament de Bitcoin Mining.

1. Televizor Horizon 40HL7500U, 4K, 102 cm

Horizon 40HL7500U

Televizorul acesta LED cu diagonală de 102 cm şi rezoluţie 4K ajunge să coste sub 1300 de lei la Cel.ro. Vine cu bonus sub forma unui cablu SBOX HDMI de 3 metri şi are ca plus şi garanţia de 3 ani. Cel.ro oferă şi varianta de a extinde garanţia la 5 ani fără griji. Panoul televizorului este unul cu muchii înguste, iar tehnologia Clear Motion Engine oferă extra claritate la subiecţii în mişcare, precum la transmisiunile sportive.Avem şi suport Dolby Digital şi DTS-HD.

2. Telefon Mobil Samsung Galaxy C9 Pro

Samsung Galaxy C9 Pro

Mai rar un telefon de brand mare cu 6 GB RAM şi preţ sub 2000 de lei. Este cazul lui Samsung Galaxy C9 Pro, care ajunge să coste doar 1899 lei la evoMAG.ro, concurând cu nou lansatele Galaxy A8 (2018) şi Galaxy A8+ (2018). Are un ecran cu muchii înguste, ecran Super AMOLED de 6 inch, deci e bun şi de vizualizat filme, plus 64 GB stocare. Oferă rezoluţie Full HD, procesor Snapdragon 653 şi baterie generoasă de 4000 mAh.

3. Boxele inteligente Google la reducere la eMAG.ro

Google Home

eMAg.ro a tăiat din preţul boxelor inteligente Google, începând cu boxa Google Home Mini, care ajunge să coste 419 lei. Vă recomand să staţi cu degetul pe refresh, pentru că uneori apare "stoc epuizat", alteori revine. Acest mini device cu Google Assistant poate fi folosit pentru a asculta muzică, dar şi pentru a căuta ştiri, a seta remindere şi a afla pronoza meteo. Poate controla şi Chromecastul şi becurile inteligente, sau alte aparate smart home.

Google Home

Google Home costă acum doar 599 lei tot la eMAG.ro după o reducere, aceasta fiind boxa inteligentă flagship a celor de la Google. Răspunde la orice întrebare practic, fie de cultură generală, legată de momentul când vă decolează avionul şi poate controla produse electronice şi electrocasnice Philips, Nest, Samsung şi multe altele.

4. iMac Pro 2017

iMac Pro 2017

Foarte puternicul Apple iMac Pro 2017 este probabil PC-ul ideal pentru cei care lucrează în domeniul editării video şi foto şi mai ales cei care au tot avut iMac de-a lungul anilor şi vor ceva nou. Ediţia 2017 a ajuns în oferta Quickmobile.ro şi costă 27.776 lei. Are un ecran Retina 5K de 27 inch, cu o impresionantă luminozitate de 500 nits, plus procesor Intel Xeon W. Vine şi cu 32 GB RAM, dar există şi variante până la 128 GB RAM. Are 1 TB SSD şi poate fi configurat cu până la 4 TB SSD. Rulează Mac OS High Sierra.

5. Setup Bitcoin mining

Setup Bitcoin mining

Cine vrea să facă Bitcoin mining trebuie să aibă întâi câteva plăci grafice capabile, dar şi un setup special unde să le pună. Banggood.com oferă aşa ceva la suma de 119 dolari. Este un raft special aerisit, cu ventilatoare şi fante speciale, care poate găzdui 6 plăci pentru mining. Puteţi mineri lejer Bitcoin sau Ethereum, fara teama de supraîncălzire.

6. Pistol Homkey AR

Pistol Homkey AR

Dacă nu vi se pare de ajuns un joystick banal de telefon mobil, atunci puteţi folosi un pistol de jucărie care se conectează la smartphone şi e ideal pentru jocurile augmented reality si FPS-uri. Costă 20.70 dolari la GearBest.com şi vine cu suport Bluetooth 4.2 şi un suport special de telefon. Are nevoie de 2 baterii AAA şi se poate conecta la telefoane cu iOS sau Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×