Samsung Galaxy X, posibile prime imagini cu înfățișarea sa reală; Primeşte brevetul oficial, are ecran flexibil

2.150 ori
<b>Samsung Galaxy X, posibile prime imagini cu înfățișarea sa reală; Primeşte brevetul oficial, are ecran flexibil</b>Ultima oară când am auzit de Samsung Galaxy X, veştile erau negative: terminalul fusese amânat până în 2019. Acum aflăm că handsetul a primit un brevet oficial, cel MARE ca să zic aşa şi mai autentic decât cele de până acum. Avem de-a face cu un phablet c

Ultima oară când am auzit de Samsung Galaxy X, veştile erau negative: terminalul fusese amânat până în 2019. Acum aflăm că handsetul a primit un brevet oficial, cel MARE ca să zic aşa şi mai autentic decât cele de până acum. Avem de-a face cu un phablet cu ecran OLED flexibil de 7.3 inch şi care renunţă la balama în favoarea unui corp care se îndoaie cu adevărat pe mijloc.

Rezultatul e mai aproape de o tabletă decât de un smartphone şi odată îndoit acest device aduce şi cu un telefon cu clapeta. Designul e în stil "flip phone" şi observăm o porţiune care arată precum mecanismul de îndoire de pe un Yoga Book sau Surface Book, doar că atunci când terminalul e drept acea porţiune se aplatizează şi nu mai e o balama segmentată.

Samsung Galaxy X primeşte brevetul oficial, are ecran flexibil

Zona superioară a carcasei include o placă glisantă, care intră sub display şi face totul să fie solid şi rigid în mod tableta. Avem camere şi în faţă şi în spate, senzor de luminozitate, proximitate, infraroşu şi ultrasonic. Bateria se află în zona inferioară, ca şi microfonul, în vreme ce difuzorul e sus. Samsung oferă indicii în brevet că va folosi tehnologia şi pe alte terminale electronice, precum laptopuri, tablete şi altele de gen.

Samsung a vorbit recent despre "produse" flexibile şi pliabile, nu despre unul singur, deci e posibil să vedem şi o tabletă şi un telefon lansate la pachet. Sud coreenii tocmai au înregistrat acest brevet la WIPO, acesta incluzând şi câteva detalii despre dotări. E menţionat un senzor de puls, camerele din faţă şi spate, indicatorul LED şi bateria. Dar din nou... trebuie să aşteptăm până în 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×