Mini Turul Magazinelor #6: Purificatoarele de aer Dyson în România, aparat pentru pasta de dinţi din baie, scanner portabil

1.241 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #6: Purificatoarele de aer Dyson în România, aparat pentru pasta de dinţi din baie, scanner portabil</b>Vă prezentăm astăzi o nouă ediție din seria Mini Turul Magazinelor, rundă în care am adunat doar câteva produse utile și interesante prin funcționalitatea oferită. Vorbim despre purificatoare de aer, despre un aparat pentru pasta de dinți

Azi avem o ediţie miniaturală a turului magazinelor, cu câteva produse inedite şi interesante, mai degrabă decât oferte speciale. Unul dintre produse este un purificator de aer pe care îl aşteptăm de ani buni în România, apoi avem un scanner portabil şi deştept şi o modalitate pentru a nu mai umple baia de pastă de dinţi. Bonus: un laptop Core i5 la preţ bun.

1. Purificator Dyson Pure Cool Link 

Dyson Pure Cool Link

Întreaga gamă de purificatoare de aer Dyson a ajuns la Quickmobile.ro în aceste zile. Eu am ales modelul cu designul cel mai SF, ducând cu gândul la un diapazon sau la o cheiţă metalică pentru iPhone, versiunea extra large. Îl găsiţi la Quickmobile.ro la sub 2800 lei şi acest produs vine cu celebrul filtru HEPA făcut celebru de aspiratoarele Dyson şi de modul Biohazard de pe Tesla Model X. Poate elimina peste 99% din alergenii şi microorgasnimele cunoscute. Poluanţi şi organisme mici, de doar 0.3 microni sunt eliminate.

Se poate controla de pe smartphone, e total silenţios şi are şi rol de ventilator vara.

2. Scanner portabil IRIScan Anywhere 5

IRIScan Anywhere 5

Pentru studenţii care îşi copiază cursurile la care nu au fost sau elevii care se pregătesc de teze şi lucrări de final de an e bun un scanner portabil de gen. Îl vinde evoMAG.ro la suma de 499 lei. Are ecran TFT color de 1.44 inch cu rol de previzualizare pentru ce aţi scanat şi asta în timp real. E un mare plus că salvaţi scanările direct pe cardul microSD din device. Poate scana 12 pagini coor A4 pe minut.

3. Aparat pastă de dinți

Aparat pastă de dinți

Imaginaţi-vă o familie cu 2-3 copii, care fac mereu mizerie şi haos cu pasta de dinţi la baie. Acest dispenser de pastă de dinţi vă scăpa de stres, oferind un mediu restrâns, compact şi limitat de curgere a pastei pe periuţă. Are şi suport special pentru periuţe, protejându-le de praf şi bacterii. Modalitatea de curgere a pastei e similară cu cea a aparatelor de apă Fântână. Costă 20.99 dolari la GearBest.com.

4. Laptop Dell Inspiron 3567

Dell Inspiron 3567

Un laptop cu procesor Intel Core i5 la doar 2099 lei sună excelent. Şi nu e un CPU vechi, ci ediţia de anul trecut, 7200U. Laptop-ul acesta Dell are ecran Full HD de 15.6 inch, 4 GB RAM şi 1 TB stocare, plus unitate optică DVD şi soluţie grafică Intel HD Graphics 620. Vine cu Linux la bord, cameră web VGA, port HDMI şi cititor de carduri. Acustica Waves MaxxAudio este un plus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×