Turul Magazinelor #402: Noua maşină de spălat Samsung Quick Drive, televizor LED super accesibil şi mic, cameră nouă Acer cu captură la 360 de grade

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.571 ori
<b>Turul Magazinelor #402: Noua maşină de spălat Samsung Quick Drive, televizor LED super accesibil şi mic, cameră nouă Acer cu captură la 360 de grade</b>În turul magazinelor de astăzi avem o vedetă specială și anume mașina de spălat Samsung WW70M644OPX/LE, un produs spectaculos ce tocmai a poposit pe plan local. Mai includem pe lista de recomandări și un multifuncțional, dar și un aparat

Turul Magazinelor de azi include noutăţi, produse cu preţ special, precum un televizor LED mic şi bun pentru bunicu', dar şi o multifuncţională pentru şcolari şi birourile cu buget redus. Avem şi două new entry-uri pe piaţa locală: maşina de spălat high end Samsung cu tehnologie Quick Drive, plus o cameră Acer Holo cu captura 4K şi captură la 360 de grade. Completăm cu un aparat special de gătit sub vid și aparat anti ţânţari.

1. Maşina de spălat rufe Samsung WW70M644OPX/LE

Samsung WW70M644OPX/LE

Una dintre cele mai noi maşini de spălat Samsung a ajuns în România şi poate fi găsită la eMAG.ro, cu preţ sub 2800 lei. Acest model are toate tehnologiile noi şi reputate de la Samsung, precum Quick Drive, AddWash, Eco Bubble. Mai important mi se pare faptul că vine cu 10 ani garanţie pentru motor. Ce înseamnă Quick Drive? Reducerea cu până la 50% a timpului necesar pentru spălări şi a consumului de energie cu până la 20%, fără a compromite performanta.

Există aici un tambur special Q-Drum, cu o parte din spate mobilă, care are rol de pulsator, mişcând apa în direcţii diferite faţă de mişcarea standard a tamburului. Astfel se spală eficient şi delicat hainele. Evident maşina se poate controla de pe smartphone.

2. Multifuncţional Brother DCP-J100

Brother DCP-J100

Cine vrea o multifuncţională pentru şcoală, pentru studenţie sau pentru un birou cu buget mic poate apela la acest model Brother. Costă 499 lei la evoMAG.ro şi vine cu 3 ani garanţie extinsă prin înregistrarea pe www.brother.ro. Are viteză de imprimare alb/negru de 27 de ppm şi rezoluţie de 6000 x 1200 dpi. Suportă o sumedenie de formaturi, inclusiv Photo, Indexcard, C5 Envelope, A4, Monarch. Are şi tavă cu capacitate de 100 de coli.

3. Televizor Orion T24DPIFLED, 61 cm

Orion T24DPIFLED

Acesta mi se pare un televizor ideal de dus la ţară sau lui "bunicu'", să facă şi el trecerea în universul LED. Ştiu, e mic la 61 cm, dar marca Orion ar putea stârni ceva nostalgii pentru unii. Are garanţie pe 2 ani şi costă doar 399 lei la Cel.ro. Rezoluţia este HD, aspectul 16:9 şi avem şi socket Scart şi egalizator, plus difuzoare stereo. Mă declar surprins că are slot CI+ şi trebuie spus că vine cu intrare PC, intrare USB şi intrare HDMI.

4. Acer Holo 360

Acer Holo 360

A ajuns în România în ultimele zile şi noua cameră Acer Holo 360, pe care o găsiţi la Quickmobile.ro la suma de 1599 lei. Aceasta este o cameră foto compactă, integrează două lentile Panamorph şi e gândită pentru captură de conţinuturi bune de consumat în VR. Capturează imagini la 6.9K rezoluţie şi clipuri 4K. Poate realiza fotografii panoramice, la 360 de grade sau 4K şi oferă un ecran de 3 inci pe care să le vizualizăm.

Permite şi partajarea online via LTE sau Bluetooth. Nu are nevoie de un tandem cu smartphone-ul, pentru că se poate conecta la reţelele de socializare de una singura.

5. Aparat pentru gătit Soul Vide GORENJE SVS19B

Soul Vide GORENJE SVS19B

Pentru cei care se pregătesc de Master Chef, gătitul sub vid ar trebui să devină o practică familiară. Îl oferă acest aparat special Soul Vide Gorenje, la suma de 559 lei la Altex.ro. Pracic vidaţi ingredientele, montaţi aparatul într-o oală cu apă şi apoi gătiţi sub vid la o temperatură exactă şi calculată perfect, cu tot cu timer. Astfel se atinge o aromă ideală şi se realizează o infuzie puternică a ingredientelor.

6. Aparat anti-țânțari Oittm Smart

Oittm Smart

S-a ajuns si aici! O lampă de ucis insecte, mai ales muşte şi ţânţari care integrează suport Amazon Alexa sau Google Assistant. Este un sistem non toxic, care produce o lungime de undă care atrage insectele şi apoi le ucide, probabil curentându-le. E total silenţios şi costă 22.99 dolari la Cafago.com.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×