Viitorul telefon mid-range Google Pixel are nume de cod "Desire" şi Android Go la bord

979 ori
<b>Viitorul telefon mid-range Google Pixel are nume de cod "Desire" şi Android Go la bord</b>De curând am auzit că cei de la Google lucrează la un nou smartphone din seria Pixel, terminal care se va deosebi de actualele modele din gamă prin dotări regăsite în zona mid-range. Astăzi descoperim că la nivel intern noul dispozitiv este cunoscut

De abia am aflat că Google ar putea pregăti un telefon Pixel midrange pentru pieţele emergante şi deja încep să apară dovezi în această privinţă. Spre exemplu aflăm azi de la o sursă din India faptul că există un telefon Google Pixel cu nume de cod "Desire" şi cu Android Go la bord.

E bizar să vedem denumirea "Desire", aceasta fiind asociată unei serii de telefoane HTC care are mulţi ani în spate. Surse din India afirma că la următoarea mare conferinţă Google va fi anunţat un smartphone Pixel destinat pieţelor emergente. Ar fi prima oară când vedem aşa ceva, pentru că până acum modelele Nexus şi Pixel au pariat mai mult pe high end, poate cu o uşoară sincopă la LG Nexus 5X.

India ar fi o piaţă ţintă, de aici şi originea scăpării. Echipa de la HTC preluată de Google prin achiziţie ar fi responsabilă cu acest proiect, iar handsetul rezultat ar fi bazat pe Android GO. Posibil să vedem la bord un procesor Snapdragon din seria 600, ecran IPS LCD şi poate şi cameră duală în spate de această dată. Pentru a fi un hit în India are nevoie de un preţ sub 150 de dolari, sau poate ceva extrem, sub 100 de dolari.

Trebuie să recunoaştem totuşi că e greu de atins această sumă, oricâte componente ai sacrifica. Android GO este o variantă light de Android, care are aplicaţii gândite să ocupe puţin spaţiu şi să facă trafic limitat de date.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×