Turul Magazinelor #405: Display LED pentru temperatura apei la duş, PS4 în ediție specială God of War şi laptop gaming sub 4000 lei

1.272 ori
<b>Turul Magazinelor #405: Display LED pentru temperatura apei la duş, PS4 în ediție specială God of War şi laptop gaming sub 4000 lei</b>Avem pentru voi câteva bunătăți interesante în turul magazinelor de astăzi, printre acestea strecurându-se și un display LED special care se atașează robinetului de la duș și oferă astfel detalii despre temperatura apei. Avem și console PS4

În Turul Magazinelor de azi avem mai degrabă produse de anvergură, de dimensiuni mari, PC-uri, laptopuri şi console. Aş zice că e turul gamerilor, doar că avem şi un PC All in One, care e mai degrabă bun de muncă. Avem şi anvelope de vară pentru automobile, un polizor pentru meşteri şi un indicator LED pentru duş care e bun să arate temperatura apei. Toate la preţuri bune mai jos.

1. Laptop gaming Asus ROG GL553VD 

Asus ROG GL553VD

Simt că am un deja vu când zic că laptopurile ASUS ROG high end de gaming la o sumă sub 4000 de lei sunt chilipir. Fix asta am găsit la Cel.ro, care vinde laptopul de gaming ASUS ROG GL553VD la o sumă de acest gen, cu câteva sute de lei sub ea chiar. E vorba despre un model cu procesor Intel Core i7 de anul trecut, cu 8 GB RAM şi 1 TB stocare HDD. Soluţia grafică este un GeForce GTX 1050 cu 4 GB memorie şi avem şi tastatură iluminată aici.

ASUS a implementat un sistem inteligent de răcire, cu funcţia Cooling Overboost, care permite modificarea vitezei ventilatoarelor. Rezoluţia este Full HD, iar la bord avem şi o baterie cu 4 celule şi card reader SD.

2. Polizor unghiular evotools 674912

evotools 674912

Ştiu că e ca nuca în perete un polizor între PC-uri de gaming, dar iată că avem şi aşa ceva aici. E vorba despre un polizor unghiular evotools, care costă 169 lei la evoMAG.ro. Are un motor puternic de 1200 W şi o greutate redusă. Vine cu mecanism electronic de reglare a turaţiei şi o carcasă ergonomică pentru a fi mai uşor de manevrat. Mânerul soft grip spre exemplu îi creşte ergonomia. Poate fi folosit pentru şlefuire, tăiere beton şi plăci ceramice.

3. Anvelopă vară Hankook Ventus Prime 3 K125 205/55 R16 91 H

Hankook Ventus Prime 3

Pentru că s-a dus cu siguranţă iarna, în probabil toate zonele ţării, e momentul să treceţi la anvelope de vară pentru maşinile voastre. Eu am găsit un model Hankook Ventus Prime la suma de 241 lei la eMAG.ro. Acesta ar fi un accesoriu auto câştigător la testul Autobild 2016, unde a concurat cu alte 50 de anvelope. Este special gândită pentru sezonul cald şi e mai stabilă la viraje, frânare şi manevrabilitate.

4. Precomandă God of War

PS4 God Of War

Pe 20 aprilie debutează jocul God of War exclusiv pe PS4 şi multiple variante ale sale şi bundle-uri sunt la vânzare. Ne duce în mitologia nordică, avem şi un sidekick, un băieţel de protejat, iar toate recenziile îi dau note de 9 şi 10. Iată pachetele şi ofertele puse la bătaie la Altex:

  • Consolă PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) 1TB God of War Limited Edition + joc God of War (disc) + bonus precomandă "Buckler of the Forge, Dokkenshield - 2199 lei
  • Consolă PlayStation 4 Slim (PS4 Slim) 1 TB, Jet Black + joc God of War (disc) + bonus precomandă "Buckler of the Forge, Dokkenshieldr, Shining Elven Soul, Luck of Ages - 1699 lei 
  • Controller wireless PlayStation DualShock 4 V2, God of War Limited Edition - 269 lei
  • God of War PS4 Day One Edition + bonus: 279 lei

5. Sistem Desktop PC All-In-One Lenovo V510z

Lenovo V510z

Noi nu prea includem sisteme desktop all in one în tururile noastre, dar facem o excepţie astăzi cu această unitate. Costă 4399 lei  la Flanco.ro şi vine cu Windows 10 Pro la bord, procesor Intel Core i5 şi 8 GB RAM. Are un plus sub forma stocării SSD de 256 GB şi ecranul este unul cu design edge to edge, pe 3 laturi cel puţin. E foarte compact şi ocupă foarte puţin loc.

6. Display LED cu afișare temperatură pentru duș

Display LED temperatura dus

Probabil vă întrebaţi mereu care e temperatura reală a apei cu care faceţi duş sau baie. Adică în general noi o privim ca apă călâie, rece şi fierbinte, dar unii maniaci cu sănătatea vor dori mereu temperatura ideală. Iar obsedaţii de fitness au nevoie de duşuri reci pentru refacerea muşchilor. Ca atare e bun un indicator LED pentru temperatura apei, pe bază de termometru.

Costă 13.99 dolari la GearBest.com. LED-ul poate fi rotit la 360 de grade, iar aparatul nu are nevoie de baterii, generând electricitatea automat la trecerea apei. E util și pentru pielea sensibila a celor mici, cand îi spălați. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×