Android P va sosi cu o nouă bară de navigare; Butonul multitasking dispare din peisaj

4.801 ori
<b>Android P va sosi cu o nouă bară de navigare; Butonul multitasking dispare din peisaj</b>Pe lângă vremea caldă de afară, weekend-ul ne aduce și o scăpare pentru Android P, release despre care vom afla mai multe detalii chiar luna viitoare din cadrul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2018. Descoperim astăzi că noua iterație

În ultimele zile a început să se vorbească și despre Android P, release-ul software care va avea parte de un demo cel mai probabil în cadrul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2018 ce are loc chiar luna viitoare. Dacă ieri primeam un soi de indiciu cu privire la denumirea noii versiuni Android prin intermediul unor imagini de fundal create de Google, iată că astăzi aflăm și ceva despre schimbările aduse la interfață.

Android P

Este vorba despre o captură de ecran din Android P ce a fost postată pe blogul oficial Android Developers și care ne dezvăluie o schimbare destul de importantă pentru bara de navigare. Astfel de acum înainte această zonă din partea de jos a ecranului va conține doar două iconițe și anume cea asociată butonului home care preia forma unei pilule și butonul de Back în stânga care la rândul său a fost redesenat.

Ce dispare este butonul multitasking și pe seama informațiilor dezvăluite aici se pare că accesarea meniului de multitasking se va face printr-o gest de swipe în sus pe ecranul de start. Ideea este destul de ciudată, asta în situația în care odată cu Android Oreo printr-un gest swipe de genul accesam meniul de aplicații.

Poate că în cadrul Google I/O 2018 ne vom lămuri cum stă treaba mai exact.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×