Apple le pune gând rău angajaților care scapă informații confidențiale; Numai anul trecut s-au făcut 12 arestări

968 ori
<b>Apple le pune gând rău angajaților care scapă informații confidențiale; Numai anul trecut s-au făcut 12 arestări</b>Prin intermediul unei postări de pe blogul oficial, cei de la Apple dezvăluie astăzi că anul trecut s-au confruntat cu o situație deosebită referitoare la angajații care scapă informații confidențiale către terțe părți. Mai bine de 29 cazuri au fost

Faptul că angajații Apple dezvăluie informații confidențiale despre viitoarele produse ale companiei nu este o noutate, un exemplu fiind chiar situația din toamnă când fiica unui angajat al companiei s-a lăudat mai devreme cu iPhone-ul X al tatălui său. Telefonul era filmat chiar într-o filială Apple și așa cum aflam la scurt timp, tatăl fetei nerăbdătoare a fost concediat și a suferit sancțiuni destul de serioase.

Astăzi prin intermediul unui raport, Apple vrea să avertizeze angajații cu privire la oprirea acestei practici de scăpat informații confidențiale, practică pentru care leakerii ar putea fi acuzați în instanță. Pe deasupra, aflăm că numai anul trecut s-au prins 29 de astfel de zvonaci și că 12 dintre aceștia au fost arestați. 

Pe lângă concediere, angajații vor avea de-acum înainte dificultate și în a-și găsi un loc de muncă în altă parte, susține Apple în același memo postat pe blogul său intern. Asemenea informații despre viitoarele produse ce ajung pe mâna competiției mai devreme pot contribui la copierea tehnologiilor și funcțiilor pregătite de către Apple chiar înainte de debutul propriu-zis al dispozitivului iPhone/iPad/Watch.

De multe ori vedem și leak-uri provenite de pe liniile de asamblare Foxconn și la grămadă toate aceste scăpări taie serios din entuziasmul și nivelul de curiozitate pe care noi publicul îl avem atunci când se pregătește lansarea unui nou produs. Detaliile, design-ul, ba chiar și prețurile sunt știute cu săptămâni bune înainte și cel puțin pentru Apple, acest lucru nu este unul pozitiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×