Turul Magazinelor #42: foste flagship-uri la preţ bun, headset VR 4K atractiv şi o mulţime de aparate sportive la ofertă

2.179 ori
<b>Turul Magazinelor #42: foste flagship-uri la preţ bun, headset VR 4K atractiv şi o mulţime de aparate sportive la ofertă</b>În aceste zile ne pregătim să tot vedem oferte speciale de Halloween, chiar dacă în mod tradiţional sărbătoarea aceasta nu are nici în clin, nici în mânecă cu reducerile. Ce e sigur e totuşi că se va tăia din unele preţuri şi e perioada propice că unele..

În aceste zile ne pregătim să tot vedem oferte speciale de Halloween, chiar dacă în mod tradiţional sărbătoarea aceasta nu are nici în clin, nici în mânecă cu reducerile. Ce e sigur e totuşi că se va tăia din unele preţuri şi e perioada propice că unele flagship-uri de an 2015 să mai aibă scăderi. Am găsit un headset VR 4K rezonabil ca preţ şi nişte aparate de sport care vă vor aduce ceva mai împăcaţi cu tonusul la masa de Crăciun de peste 2 luni.

1. Foste flagship-uri la preţ bun

Sony Xperia Z3 Plus nu a fost chiar cel mai bine vândut telefon de la Sony şi nici chiar lipsit de probleme, având ceva necazuri cu supraîncălzirea. Totuşi să vezi un astfel de model care acum un an costa şi 3000 de lei la 1.489 lei la evoMAG.ro e un chilipir prea bun. Putem doar să sperăm că vine cu varianta de Snapdragon 810 care nu se încinge peste măsură. Altminteri dotările nu sunt chiar foarte departe nici măcar faţă de oferă Sony pe cel mai nou flagship, Xperia XZ. Tot 3 GB RAM şi o baterie similară avem.

LeTV Le Max 2

Apoi LeTV Le Max 2 a pierdut serios din preţ, iar varianta sa cu 4 GB RAM costă 1.377 lei la Quickmobile.ro, o sumă foarte bună pentru un device metalic cu ecran Quad HD. Camera de 21 MP nu e rea deloc, iar modelul cu 6 GB RAM e şi el destul de accesibil la acelaşi retailer, la 1.947 lei. A pierdut ceva din preţ faţă de suma de 2400 lei vehiculata cu 2 luni în urmă.

2. PIMAX 4K UHD Virtual Reality 3D PC Headset

PIMAX 4K UHD Virtual Reality 3D PC Headset

În ziua de azi găsim mai degrabă pseudo headset-uri de realitate virtuală pe piaţă, decât rig-uri serioase şi imersive. PIMAX 4K UHD este un exemplu pozitiv din start, pentru că mizează pe grafică 4K şi aduce rata de refresh de 60 Hz, plus câmp de vizualizare de 110 grade. El e menit pentru a fi folosit în tandem cu PC-ul şi vrea să fie un rival solid pentru HTC Vive, dar la un preţ mult mai mic.

Costă 325 dolari la GearBest şi are porturi HDMI, USB 2.0 şi 3.0, având nevoie să îl conectaţi la un PC cu cel puţin un CPU Core i5 şi măcar o placă Nvidia GTX 960, sau un AMD R9 R290.

3. Aparate de fitness la reducere.

Kondition

eMAG.ro are o întreagă serie de aparate de fitness la promoţie şi reducere, fiind sezonul ideal să cumpăraţi aşa ceva. De obicei primăvara se scumpesc aparatele de genul, pentru că vine vara şi lumea vrea să fie în formă. În schimb toamna şi iarna se ieftinesc, pentru că scade şi cheful de sport pe frig. Astfel, o bandă de alergare Kondition la 2.099 lei nu sună rău deloc, iar modelul HM-2800 are un motor de 1.5 cai putere şi viteză maximă de 10 km/h pentru un antrenament cardio reuşit.

FitTronic G2000

O alternativa e banda de alergat FitTronic G2000, cu motor de 2 cai putere, greutate suportată de doar 120 de kg şi foarte uşor de pliat. Costă doar 1.869 lei, după o reducere de 37% şi avantajul e că e 95% asamblată în cutie, deci nu mai staţi să o asamblaţi ore întregi.

Kondition BSP-9800

Pentru fanii spinning-ului şi cei cu inima tare avem o bicicletă de spinning Kondition BSP-9800 la 1.049 lei, din genul acela pe care le găsiţi la sala de fitness. Primim 8 trepte de rezistenţă la pedalare, ghidon reglabil şi display ce afişează viteza şi calorii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×