Turul Magazinelor #446: Încă un televizor NEI la preţ bun, tensiometru aprobat clinic, maşină de surfilat şi căşti Beats de generaţie nouă

Autor:  | Publicat în:  Resurse  Retaileri 1.738 ori
<b>Turul Magazinelor #446: Încă un televizor NEI la preţ bun, tensiometru aprobat clinic, maşină de surfilat şi căşti Beats de generaţie nouă</b>Combinăm utilul cu plăcutul în Turul Magazinelor de astăzi, ediție în care avem multe recomandări pentru voi, de la un televizor NEI cu diagonală de 80 cm și rezoluție HD vândut pentru sub 700 lei și până la o mașină de surfilat care se va dovedi

La Turul Magazinelor de azi am reuşit să îmbinăm utilul cu plăcutul. Am combinat o maşină de surfilat, adică prelucrat textile cu un răcitor de suc şi bere pentru automobile. Am combinat un televizor accesibil NEI cu un tensiometru şi o pereche de căşti Beats cu un dop de sticla de  vin cu LED. Hai să vedem care sunt cele mai atractive reduceri:

1. Televizor LED NEI 32NE4500, HD, 80 cm

NEI 32NE4500

După atâtea televizoare Full HD şi 4K de la NEI, cu preţ accesibil în România ne oprim şi asupra unui model HD Ready. Costă sub 700 de lei la evoMAG.ro şi are marele avantaj că vine cu diagonală generoasă de 80 cm. Şi mai şocant de atât e faptul că ni se promit funcţii de smart TV (sugerez să conspectați înainte). Avem şi slot CI+, ecran LED la bord şi timp de răspuns de 6.5 ms. E un plus şi că integrează doua difuzoare de 6.5 W, are port USB 2.0 şi două porturi HDMI 2.0.

2. Tensiometru de încheietura Omron Hg5

Omron Hg5

Pentru că nu te joci cu sănătatea, avem azi pentru voi un tensiometru de încheietură Omron, iar acesta nu este vreo chinezărie, ci un produs validat clinic. Are indicator de hipertensiune şi costă 259 lei la eMAG.ro. Are senzor de poziţionare, atenţionându-vă dacă tensiometrul a fost poziţionat corect. Are şi indicator tip bară pentru valorile tensiunii, indicator de înfăşurare corectă a manşetei şi memorie, cu capacitate de 90 de tensiuni înregistrate. Afişează 3 valori: sistola, diastola şi puls, iar în plus detectează bătăile neregulate ale inimii. Poate face şi media a 3 valori.

3. Maşină de surfilat Merrylock MK3000CL (Resigilat)

Merrylock MK3000CL

Nu prea sunt fan să includ maşini de cusut şi altele de gen în Turul, dar uneori e nevoie de modificări de ultimă oră ale unor haine. Ce înseamnă surfilat? Ei bine e vorba despre a întări marginile unui material textil folosind o cusătură superficială rară. Această maşină Merrylock combină acţiunea de surfilat cu cea de acoperire, adică veţi avea un triplock şi un uberdeck într-o singură maşină.

Are 3 ace şi 5 fire şi poate executa 14 tipuri de cusături. Costă 1.449 lei la Cel.ro.

4. Căşti wireless Beats Powerbeats 3 Pop

Beats Powerbeats 3 Pop

La Quickmobile.ro au ajuns şi noile modele Beats POP, inclusiv Powerbeats 3, cu nuanţele acelea inedite. Costă 699 lei aceste căşti văratice care stau excelent mulate pe ureche. Căştile vin cu cip W1, care oferă o instalare mai uşoară şi o mai bună conectare la terminale Apple, dar şi o durată de funcţionare a bateriei mai generoasă. Au şi un sunet cu bas puternic, muzică păstrată autentic cu toate instrumentele şi microfon încorporat, cu funcţie de izolare a sunetului.

Puteţi realiza apeluri telefonice clare, iar bateria asigură 12 ore de redare a muzicii. Aveţi şi încărcare rapidă. Căştile rezistă la transpiraţie şi apă.

5. Dop sticlă de vin cu LED

Dop sticlă de vină cu LED

Am mai văzut eu dopuri inedite pentru sticle de vin, dar acesta e ieşit din comun. Are iluminare LED, se încarcă via USB şi poate deveni chiar o jucărie ad hoc pentru cel mic. Numai să nu fie îmbibat cu vin... Costă 9.97 dolari la Cafago.com şi are o formă hexagonală. Poate ilumina pe diferite nuanţe, inclusiv albastru, verde, rozu, roz sau mov. Viaţa becului este de 30.000 de ore, iar autonomia de 3 ore.

6. Ladă frigorifică auto

Ladă frigorifică auto

Între timp la Lightinthebox.com am găsit o ladă frigorifică auto, care vine cu suport pentru pahare şi care poate şi încălzi băuturile la o adică. Costă doar 35.99 dolari şi cântăreşte doar 1.75 kilograme. Alimentarea se face de la priză, dar cred că poate şi încărcat şi de la bricheta maşinii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×