Turul Magazinelor #463: Turul produselor acustice - căşti USB Type-C, boxe portabile, soundbar şi altele

1.591 ori
<b>Turul Magazinelor #463: Turul produselor acustice - căşti USB Type-C, boxe portabile, soundbar şi altele</b>Avem astăzi pentru voi un nou tur al magazinelor, unul special în care punem accentul pe produsele acustice. Astfel veți găsi în rândurile de mai jos sugestii de căști, boxe portabile, dar și un soundbar de la Samsung care promite o calitate

În Turul Magazinelor de azi, ediţia 463, ne oprim asupra produselor acustice. E vorba despre căşti, soundbar-uri şi boxe, toate cu preţuri destul de rezonabile şi funcţionalitate de top. Avem căşti USB Type-C solide de la Xiaomi, clasicele EarPods la preţ bun, un soundbar de nădejde pentru sufragerie şi două boxe de luat în vacanţă sau ţinut în sufragerie. Toate plus un MP3 Player Sony de purtat pe cap.

1. Soundbar Samsung HW-K450/EN, 300W

Samsung HW-K450/EN

Cine vrea să audă cum se turează motoarele în filmele cu maşini, ca şi cum ar fi în maşină sau să simtă în spaţialitate cum se apropie echipa SWAT într-un film, are la dispoziţie acest soundbar Samsung. eMAG.ro îl vinde la sub 800 de lei şi avem de-a face cu un output impresionant aici, de 300 W şi o acustică 2.1 de calitate. Avem şi suport Bluetooth şi subwoofer wireless inclus. Datorită conexiunii Bluetooth veţi scăpa de toate firele din jurul televizorului. Soundbar-ul se poate controla inclusiv de pe smartphone, folosind aplicaţia Samsung Audio Remote.

2. Căşti Apple EarPods 

Apple EarPods

evoMAG.ro are iar căşti Apple la preţ bun, în acest caz EarPods la doar 53 de lei. Aceste căşti şi-au servit excelent posesorii timp de ani buni, până acum 2 generaţii când a venit modelul cu Lightning. Aici avem căşti cu interfaţă de 3.5 mm, căşti stereo cu microfon şi care stau excelent în ureche, chit că faceţi jogging sau flotări. Au şi volum ridicat şi izolează zgomotul rezonabil.

3. Boxă portabilă Sony SRSXB10R

Sony SRSXB10R

Cel.ro are o întreagă serie de reduceri la produse multimedia şi dintre ele se remarcă o boxă portabilă Sony de un roşu aprins. Impresionează prin autonomia de până la 16 ore a bateriei şi un design compact şi uşor. Are design rezistent la apă în regim IPX5.3 şi suporta conectivitate Bluetooth şi NFC cu telefonul. Puteţi cumpăra două boxe de gen şi să le legaţi în lanţ pentru o experienţă stereo. Avem şi funcţie Extra Bass, pentru un bas mai puternic şi toate la preţ de 169 lei.

4. Boxă Bluetooth

Boxă Bluetooth

Încă o boxă ceva mai casnică aş zice este aceasta vândută de către Lightinthebox.com. Costă doar 24.99 dolari şi are suport Bluetooth, dar şi conexiune 3.5 mm AUX. Este de tip "Bookshelf Speaker" şi are două boxe integrate pe un format old school. Bate până la 10 metri la nivel Bluetooth şi are un suport special pentru MP3 player, telefon, tabletă chiar. Vine şi cu slot microSD, port USB full pentru playback de pe stick. Mai oferă şi radio FM şi apelare hands free plus alarmă deşteptătoare.

5. Căști Xiaomi Mi ANC

Xiaomi Mi ANC

Căştile pe USB Type-C rămân în continuare o raritate în România şi cred că dacă luăm toate magazinele de la noi găsim sub 10 perechi la vânzare. Cea mai nouă este cea Xiaomi Mi ANC de la Quickmobile.ro, care costă 281 lei. Aceste căşti au o telecomandă discretă, anulare activă a zgomotului de fond, microfon integrat şi suportă apelare telefonică. Cântăresc doar 20 de grame şi au un cablu lung de 1.25 metri.

Calitatea construcţiei e foarte bună, materialul de bază fiind titaniul aici. Recenziile sunt foarte bune pe web, în special pe Amazon din ce am văzut.

6. MP3 Player Sony NW-WS413C

Sony NW-WS413C

Cine nu vrea să se complice cu un player MP3, MP4 şi o pereche de căşti le poate avea pe toate într-un singur produs. E vorba despre acest MP3 player Sony, care e şi pereche de căşti simultan. Costă 349 lei la Altex.ro şi vin cu un design elegant, ce îmi inspiră un echipament sportiv poate. Rezistă la apă, oferă 4 GB stocare şi se pot confrunta cu apa sărată, praful, şi temperaturile extreme.

Autonomia este de 12 ore şi greutatea de doar 32 de grame. Designul este ergonomic, compact şi bine fixat pe cap, indiferent ce sport faceţi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×