Videoclip psihedelic cu 1228 de smartphone-uri ZenFone 5; Iată cea mai nouă creaţie a formaţiei OK Go

1.390 ori
<b>Videoclip psihedelic cu 1228 de smartphone-uri ZenFone 5; Iată cea mai nouă creaţie a formaţiei OK Go</b>Descoperim astăzi detalii despre o nouă colaborare în care au fost implicați cei de la ASUS, mai precis în realizarea unei coregrafii ce implică utilizarea a 89 telefoane ZenFone 5 într-un clip a trupei de indie rock din SUA numită OK Go

OK Go este o trupă de indie rock din SUA care e cunoscută pentru videoclipurile sale trăznite si psihedelice, care uneori includ sute de imprimante şi alteori zeci de telefoane. Recent au colaborat cu ASUS pentru realizarea unei coregrafii ce implică 89 de telefoane ZenFone 5, toate intr-un clip de promovare cu muzica trupei pe fundal.

OK GO ASUS ZENFONE 5

ASUS, trupa OK Go şi Ian Eastwood au realizat aceasta coregrafie pe care o puteţi vedea în clipul din cadrul articolului. Telefoanele au fost alipite pe corpul dansatorului Ian Eastwood, creând un veritabil costum tech pentru acesta. Regia clipului a fost realizată de către Damian Kulash, solistul OK Go. Fiecare dintre mişcările şi coregrafiile speciale etalează una dintre funcţiile telefonului.

OK GO ASUS ZENFONE 5

Vedem scoase în evidenţă camerele AI, accelerarea AI pentru performanţe crescute la gaming şi nu numai, dar şi ecranul cu aspect 19:9 şi screen to body ratio-ul de 90%. Camerele duale apar la rândul lor, plus unghiurile de vizualizare largi ale camerei secundare. Clipul a devenit rapid rival şi în total au fost folosite 1228 de telefoane ZenFone 5 pentru realizarea sa.

De producţie s-a ocupat compania Park Pictures, care are la activ premii Oscar şi Emmy. Ian Eastwood a dansat într-un costum din 89 de telefoane în faţa unui ecran uriaş format din 1139 de unităţi ZenFone 5. Reţineţi că nu au fost folosite panouri croma aici şi nici CGI deosebit, ci imaginile de fundal sunt afişate live pe telefon. Pentru cei curioşi, costumul din telefoane cântăreşte peste 16 kilograme, deci mişcările de dans au fost solicitante.

Mai sus aveţi şi un making of, care a inclus momente când telefoanele afişau imagini capturate live de jur împrejurul dansatorului. Se pare că mai avem creativitate şi în 2018 în zona clipurilor virale tech.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×