Turul Magazinelor #35: Galaxy S7 Edge la super preţ, joystick-uri pentru telefon şi accesorii foto profi pentru iPhone 7

2.695 ori
<b>Turul Magazinelor #35: Galaxy S7 Edge la super preţ, joystick-uri pentru telefon şi accesorii foto profi pentru iPhone 7</b>Turul magazinelor revine în forţă, cu nişte preţuri mai bune ca oricând, dar şi accesorii pentru smartphone-urile pe care vi le-aţi făcut cadou în ultima vreme. Avem joystick-uri pentru telefoane, mecanisme de stabilizare foto şi lentile, dar şi un preţ..

Turul magazinelor revine în forţă, cu nişte preţuri mai bune ca oricând, dar şi accesorii pentru smartphone-urile pe care vi le-aţi făcut cadou în ultima vreme. Avem joystick-uri pentru telefoane, mecanisme de stabilizare foto şi lentile, dar şi un preţ foarte bun pentru Galaxy S7 Edge. Hai să vedem cum putem să ne îmbunătăţim experienţa de utilizare smartphone.

1. Samsung Galaxy S7 Edge la reducere la Altex

Mă uit săptămânal la diferite magazine online, aşteptând picajul de preţ al lui Galaxy S7 Edge. El tot plutea în jurul valorii de 3.200 de lei o perioadă bună de timp, s-a stabilizat la 3.100 lei şi când îl găseam la 3.000 era un miracol. De aceea faptul că Altex îl vinde azi la 2899 lei e un chilipir pe care simt nevoia să vi-l semnalez.

El oferă practic fix aceleaşi dotări că Note 7, minus bateria exploziva, stylus şi scanner de iris. E drept că are şi diagonală puţintel mai mică. Designul are toate şansele ca la final de an să fie cel mai arătos din 2016, iar bateria este gargantuană, cel puţin dacă ne luăm după testele noastre.

2. Joystick-uri pentru telefoane

În ziua de azi e practic inutil să mai investeşti într-o consolă portabilă, fie ea Sony, Nintendo sau no name, mai ales că dacă eşti disperat după butoane fizice poţi cumpăra o husă cu joystick pentru telefonul tău. Fix asta serveşte şi Gearbest.com prin modele ca Terios S3. Acesta este un joystick ataşabil la smartphone, cu suport Bluetooth 3.0 şi două stick-uri analogice, 4 butoane de acţiune şi D pad.

Terios S3

Costă doar 8 dolari şi nu vă faceţi griji pentru că există sute de jocuri Android ce suportă controllere. Vine şi cu o baterie de 500 mAh operează şi în tandem cu tablete la o adică. Apoi avem şi joystick-ul Gamesir G3s Series, care costă doar 19 dolari şi vine cu suport Bluetooth 4.0, un design inspirat de la controllerul de PS4 şi e compatibil cu Android, iOS, PC, ba chiar şi cu PS3.

Gamesir G3s Series

Funcţionează la distanţă de 7 metri şi se încarcă în 2-3 ore.

3. Kit de lentile iPhone 7 şi stabilizator Osmo

kit-lentile-3-in-1-macro-pro-7x-14x-21x-iphone-7-7-plus-negru_10018740_1_1476091460.jpg

Atunci când am văzut că găsim la Quickmobile.ro accesorii foto profesioniste pentru telefoane, am ştiut că e momentul să arunc o privire. Printre ele găsim un kit de lentile 3 în 1 Macro Pro 7X, 14X, 21X, compatibile cu iPhone 7 şi 7 Plus. Preţul este de 449 lei şi livrarea începe din noiembrie. Primim optică cu 6 elemente, un sistem uşor de utilizat, compatibilitate cu protecţia ecranului şi suport pentru multiple aplicaţii ale camerei.

Veţi putea emula deci performanţele unui DSLR fără probleme, realizând capturi macro fantastice şi chiar time lapse-uri excelente şi fotografii la 360 de grade. Pentru Youtuberii şi vloggerii care se bazează strict pe telefon avem DJI Osmo Mobile, dispozitiv de stabilizare pentru smartphone, care costă 1.499 lei la Quickmobile.ro şi permite stabilizează pe 3 axe a filmării.

Include un sistem gimbal pe 3 axe, care face tranziţiile mai line atunci când te mişti. Cred că şi poţi face skating fără probleme filmând sau fotografiind cu telefonul pe această jucărie. Poţi chiar alerga, să te dai pe role, bicicletă sau pe cal, iar gimbal-ul se va ocupa de stabilizare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×