Samsung Exynos 5100 este anunţat oficial, unul dintre primele modemuri 5G pentru smartphone-uri

1.097 ori
<b>Samsung Exynos 5100 este anunţat oficial, unul dintre primele modemuri 5G pentru smartphone-uri</b>Huawei şi Qualcomm au prezentat deja modemuri 5G la evenimente organizate în 2018, iar acum e rândul celor de la Samsung să le dea replica. O fac prin lansarea lui Exynos 5100, un modem 5G pentru smartphone-uri.

Huawei şi Qualcomm au prezentat deja modemuri 5G la evenimente organizate în 2018, iar acum e rândul celor de la Samsung să le dea replica. O fac prin lansarea lui Exynos 5100, un modem 5G pentru smartphone-uri.

Încă de la CES 2018 se pregăteşte aceasta componentă pentru debut, dar nu aflam pe atunci şi când va sosi pentru publicul larg. Acum Samsung se laudă că Exynos Modem 5100 este primul modem 5G din lume complet aliniat la standardele 3GPP (3rd Generation Partnership Project). Acest modem este realizat pe bază de tehnologie de 10 nm şi suportă acces la toate frecvenţele radio curente.

Exynos 5100

Este compatibil atât cu spectrul sub 6 GHz şi mmWave, dar şi reţelele clasice, precum cele 2G GSM/CDMA, 3G WCDMA şi TD-SCDMA, plus HSPA şi 4G LTE. În condiţii ideale, de laborator produsul Samsung permite atingerea unei viteze de descărcare de 2 Gbps cu setarea de sub 6 GHz şi 6 Gbps în condiţii de mmWave. Astfel se ajunge până la de 5 ori mai mare viteză faţă de modemul predecesor.

Exynos 5100 va ajunge la clienţii Samsung până la finalul anului curent. Sunt şanse mari să îl vedem pe Galaxy S10 la anul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×