Turul Magazinelor #488: Televizor 4K la preţ şi mai mic, râşniţă de cafea cu concurs, trotinetă electrică, dronă cu elice protejate

1.116 ori
<b>Turul Magazinelor #488: Televizor 4K la preţ şi mai mic, râşniţă de cafea cu concurs, trotinetă electrică, dronă cu elice protejate</b>În Turul Magazinelor de astăzi avem pentru voi o mare varietate de recomandări, de la un televizor 4K cu diagonală generoasă a cărui preț a scăzut iarăși și până la o trotinetă electrică numai bună de luat în drumul spre muncă, sau chiar la

Am revenit cu Turul Magazinelor, ediţia 488 şi dacă vi se pare familiar acel televizor inclus, nu vă faceţi griji pentru că e şi mai ieftin acum. Avem o trotinetă electrică numai bună de deplasat până la şcoală sau facultate, sau muncă, dar şi o râşniţă de cafea cu concurs. Noul Kindle Oasis e aici, rezistent la apă acum, dar avem şi o dronă cu elicele protejate în sfârşit. Toate acestea se află mai jos:

1. Televizor LED NEI 43NE6000, 4K, 109 cm

NEI 43NE6000

De abia ne bucurăm zilele trecute că am găsit un televizor 4K la eMAG.ro la sub 1000 de lei şi avem o ofertă şi mai bună. Tot eMAG.ro îţi oferă acum 5% extra reducere, care taie din preţul de 999 lei al acestui TV încă vreo 50 lei dacă foloseşti codul voucher "extra5TV". Acesta este un TV non smart, model 2018, cu difuzoare stereo de 8W, tuner digital, slot CI+ şi două porturi USB. Are şi jack audio şi 3 porturi HDMI.

2. Râşniţă de cafea Krups GVX242 + Tombolă

Krups GVX242

Am observat un trend de reduceri pentru produsele Krups în ultima vreme, care afectează atât espressoare, cât şi râşnite de acest gen. Râşniţa de cafea Krups de la eMAG.ro costă doar 188 lei şi pe noi ne tentează mai degrabă tombola sa aferentă. Aceasta îţi poate aduce un salariu de chef în valoare de 3000 de euro, prin tragere la sorţi, dar şi multe alte premii, cu bani, seturi de cafea, spatule, cărţi de gătit şi altele de gen. Regulamentul este aici.

Râşnita are capacitate de 200 de grame şi recenziile laudă aromată proaspătă a boabelor măcinate. Poate râşni pentru 12 cafele.

3.  Trotinetă electrică Airmotion T5

Airmotion T5

În ultimul an a crescut dramatic numărul persoanelor care folosesc trotinete electrice în Bucureşti. Ca atare nu strică să vă alăturaţi unui trend destul de eco friendly şi care decongestionează traficul. O trotinetă de gen costă 1599 lei la evoMAG.ro şi vine cu autonomie de 15 km şi putere motor de 250W. Cu puţin noroc poate primim şi vouchere de la primărie pentru aşa ceva. Are viteza maximă de 22 km/h, roţi de 8 inch şi frână electrică. Suportă până la 100 kilograme transportate.

4. Amazon Kindle Oasis 8 GB

 Kindle Oasis 8 GB

Noul Amazon Kindle Oasis este aici, la Quickmobile.ro. Costă 1629 lei (-3% folosind codul QUICK202) şi nu oboseşte ochii pentru că lumina nu este îndreptată direct către ochi. Are şi funcţie audio, putându-se conecta la căşti sau boxe Bluetooth. Este primul Kindle care rezistă la apă, până la 60 de minute, scufundat până la 2 metri. Ecranul de 7 inch e protejat contra glare-ului şi avem şi senzor de lumină adaptivă pe bază de 12 LED-uri pentru iluminare. Vine şi cu WiFi. 

5. Maşină de cusut SINGER Prelude 1408

SINGER Prelude 1408

Mulţi români au amintiri cu maşinile de cusut Singer, produse de calitate la vremea lor, dar care dăinuie şi azi. Un astfel de model Prelude costă doar 475 lei la Altex.ro şi vine cu 13 programe de cusături şi design compact. Poate selecta direct punctele de cusătură, e util pentru incepători şi permite mers înapoi, are butonieră automată în 4 trepte şi este robust. Atenţie la degete!

6. Dronă JJRC H59

Dronă JJRC H59

În general acoperim dronele ceva mai ieftine şi constatăm mereu că au autonomie modestă şi elicele prea expuse către obstacole. Am ales acest model de dronă pentru Turul strict pentru că are elicele bine protejate. Costă 79.99 dolari, are o cameră HD care transmite fluxul video via WiFi şi are sistem de poziţionare optic. Elicele au 8 palete, iar camera transmite în HD în timp real. Ştie şi Time Lapse şi are o autonomie de 5 minute.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×