Turul Magazinelor #505: Masă de călcat ultra ieftină, echipament de vânătoare, Battlefield V şi noul Intel Core i5

1.435 ori
<b>Turul Magazinelor #505: Masă de călcat ultra ieftină, echipament de vânătoare, Battlefield V şi noul Intel Core i5</b>Avem și un tur al magazinelor acum în prag de weekend, ediție cu numărul 505 în care vă propunem produse foarte accesibile cu preț de sub 300 lei, singura excepție fiind un procesor pe care îl puteți adăuga unei configurații de gaming

Turul Magazinelor de azi parcă lasă turaţia mai mică şi după atâtea telefoane, laptopuri şi televizoare, mai schimbăm şi noi segmentul. De această dată abordăm jocuri, procesoare, masa de călcat, un echipament de vânătoare şi o tastatură + mouse. Mai toate produsele din tur stau sub 300 de lei, minus procesorul, care costă un pic mai mult. Iată produsele cu preţ atractiv:

1. Hoverboard electric 2Drive

Hoverboard electric 2Drive

Segmentul scooterelor de gen a devenit foarte popular în România în ultimii 3 ani, dar în ultima vreme a început să se mai domolească frenezia. Au început să mai scadă şi preţurile, iar cea mai bună dovadă o vedem prin oferta de la eMAG.ro. Acolo un scooter de gen, cu model de camuflaj/army costă sub 620 de lei.

În general mai toate scooterele de gen costă 1000 de lei sau în cel mai bun caz vreo 800, deci suma este chilipir. Mai mult decât atât, primiţi şi un accesoriu gratis pentru scooter, un Hoverseat 2Drive, pe care mai puteţi transporta pe cineva sau eventual o mică plasă de cumpărături ataşată la scooter.

2. Masă de călcat Vileda F17504

 Vileda F17504

Dacă v-aţi săturat să călcaţi direct pe masa din bucătărie sau pe pat, aveţi o masă de călcat la preţ foarte bun la evoMAG.ro. Costă doar 109.99 lei şi are un cadru metalic solid, plus picioare metalice. Picioarele au capete anti alunecare, iar accesoriul oferă o suprafaţă de călcat de 114 x 34 cm. Avem şi o placă grilă permeabilă la vapori.

3. Battlefield V

Battlefield V

Pe 20 noiembrie a debutat în România jocul Battlefield V şi v-am prezentat deja într-un tur o ofertă de placă grafică RTX care vă aduce acest joc ca bonus. Acum vă prezentăm şi variantele jocului, aşa cum sunt ele vândute de către eMAG.ro:

Jocul este un FPS cu acţiunea în al doilea război mondial, spusă dintr-o perspectiva unică. Veţi avea şi o poveste de dragoste, un personaj feminin, spioni şi pasiuni mari. Mai este şi un mod cu 64 de jucători în multiplayer, plus un mod Battle Royale care vine la anul.

4. Procesor Intel Coffee Lake, Core i5 9600K 3.70GHz

Core i5 9600K

Cea mai nouă generaţie de procesor Core i5 este aici, Intel Core i5 9600K, care ajunge la PCGarage.ro la suma de 1499 lei. Este un CPU hexa core, cu 6 thread-uri şi poate fi tactat până la 4.6 GHz în mod Turbo. Sunt utilizatori care se laudă că l-au adus şi la 5 GHz prin overclocking.

La stress test se păstrează la temperaturi rezonabile, mulţumită unei suduri cu nichel şi folosind un cooler de top puteţi urca performanţele foarte sus. Pentru gaming este perfect, dacă rămâi la Full HD cel puţin şi nu 4K.

5. Kit tastatură + mouse wireless

Kit tastatură + mouse wireless

La Cafago.com am descoperit un combo de tastatură şi mouse, care costă doar 9.92 euro. E vorba despre accesorii compacte şi wireless care se pot conecta la laptop, chiar şi la tabletă dacă e cazul. Vin cu receiver USB pentru semnalul wireless şi la o adică sunt bune şi pentru a controla un televizor inteligent, un set top box cu Android TV sau chiar o consolă de jocuri. Fiecare produs merge cu baterii AAA.

6. Cameră de vânat cu infraroșu 

 Cameră de vânat cu infraroșu

Dacă avem printre voi vânători sau pasionaţi de airsoft, tocmai am găsit accesoriul perfect. E vorba despre o cameră de vânat cu infraroşu şi captură Full HD. Are un corp acoperit cu material de camuflat şi cu nuanţele aferente, iar produsul costă 70 dolari la GearBest.com. Este o cameră care se poate folosi şi pentru securitatea locuinţei nu doar pentru vânat.

Rezistă la apă, praf şi contacte dure şi poate face fotografii sau captura video la detecţia de mişcare. Are iluminare infraroşu şi nu vine cu vreun blitz. Bate între 2 şi 22 de metri pentru o captură ideală. Captura se poate face pe un card de memorie de până la 32 GB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×