Android 9.0 Pie beta va ajunge şi pe Galaxy Note 9, se află în dezvoltare în SUA, Europa, Coreea de Sud

1.182 ori
<b>Android 9.0 Pie beta va ajunge şi pe Galaxy Note 9, se află în dezvoltare în SUA, Europa, Coreea de Sud</b>În prag de weekend posesorii de terminale Samsung Galaxy Note 9 primesc o veste bună, aceea că dezvoltarea lui Android 9.0 Pie Beta este în toi și pentru device-ul lor, urmând a ajunge în regiuni precum SUA, Coreea de Sud, dar și Germania

Acum fix o săptămână scriam despre faptul că Android 9.0 Pie beta a ajuns pe terminalele Samsung Galaxy S9. Era vorba despre o fază de test desfăşurată în Coreea de Sud şi Statele Unite, iar acum vine şi rândul lui Note 9.

Deocamdată sunt doar indicii şi informaţii preliminare, iar firmware-ul Android 9.0 pentru Note 9 a fost descoperit în Coreea de Sud şi Europa. Variantele de firmware N960FXXU2ZRKE şi N960NKSU2ZRKF au fost descoperite în baze de date şi build-uri oficiale. Firmware-ul lui Samsung Galaxy S9, cel cu Android Pie şi One UI are numele de cod G960FXXU2ZRKA în Germania. E bizar că nu a debutat softul simultan şi pe S9 şi pe Note 9, dar doar Samsung ştie cum se lucrează la nivel intern.

Lucrurile sunt mai complicate la Note 9, pentru că la el trebuie luată în calcul şi interacţiunea cu stylusul în One UI. Build-ul beta pentru Galaxy Note 9 se află în dezvoltare pentru piaţa din SUA, Europa şi Coreea de Sud. Posibil ca Samsung să îl adauge pe Note 9 la lista de terminale suportate odată cu valul 2 de actualizări pentru Galaxy S9 Android Pie beta luna viitoare.

Problema e că nu prea mai e timp pentru beta, deoarece Android Pie şi One UI vin oficial pe S9 şi Note 9 în ianuarie, în varianta finală. Asta dacă totul merge bine evident. One UI aduce o interfaţă ceva mai minimalistă şi intuitivă pe aceste telefoane, iar mecanismele navigaţionale se află în zona inferioară a ecranului, în vreme ce conţinuturile, textul, fotografiile se află sus. Scopul este de a folosi telefonul cu o singură mână și a consuma cât mai puţină energie.

Odată cu One UI vine şi o funcţie "coş de gunoi", acolo unde fotografiile şterse vor fi păstrate până la 15 zile înainte de a fi şterse definitiv de pe device. Cei care nu mai au răbdare până vine softul, pot intra pe XDA Developers şi afla cum pun noua interfaţă pe S9 şi S9+. Avem detalii aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×