Turul Magazinelor #474: Laptop HP cu imprimantă cadou, mini PC cu Chrome OS, sonerie cu vizor electronic şi maşină de tocat quality

1.114 ori
<b>Turul Magazinelor #474: Laptop HP cu imprimantă cadou, mini PC cu Chrome OS, sonerie cu vizor electronic şi maşină de tocat quality</b>Pe lista de recomandări pe care v-am pregătit-o astăzi se strecoară și câteva produse speciale, un exemplu fiind laptop-ul GP 250 G6 care la evoMAG.ro vine cu o imprimantă cadou. Mai avem și o mașină de tocat carne și legume ideală pentru

Bine a zis cineva că asistăm la o revenire şi ascensiune a PC-urilor şi laptop-urilor. Asta se reflectă şi în ofertele şi reducerile pe care le tot vedem în ultima vreme pentru produsele de acest gen. Nu face excepţie nici cel mai nou Tur al Magazinelor, ce include un laptop HP cu imprimantă cadou şi preţ bun, dar şi un mini PC cu Chrome OS la bord. Avem şi o sonerie cu vizor electronic şi o maşină de tocat carne şi legume. Hai să vedem preţurile!

1. Laptop HP 250 G6 

HP 250 G6

evoMAG.ro pune la bătaie un laptop HP 260 G6, cu procesor Core i3 de acum 2 ani, care încă se ţine bine. Nu atrage doar prin preţul de sub 1600 de lei, ci şi prin faptul că vine la pachet cu o imprimantă multifuncţională HP Deskjet, care separat ar costa vreo 169 de lei. Laptopul are la bord 1 TB stocare, 4 GB RAM şi un ecran Full HD de 15.6 inch. Difuzoarele stereo şi unitatea optică sunt plusuri binevenite. E un pachet Office bun pentru şcolari şi liceeni.

2. Laptop HP 15-bs019nq

HP 15-bs019nq

Încă un laptop atractiv în acest tur este găsit la PCGarage.ro. De această dată este un model cu procesor Core i5 de anul trecut şi cu preţ de 1898 lei. Are şi 4 GB RAM, 1 TB stocare şi chiar şi placă grafică, un Radeon 520 de 2 GB. Nu o să ducă el Far Cry 5 perfect, dar cu puţin efort jucaţi un GTA 5. Are şi o unitate optică, baterie cu 4 celule şi ecran de 15.6 inch cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli.

3. Mini PC ASUS CHROMEBOX2-G086U 

ASUS CHROMEBOX2-G086U

Mărturisesc că nu prea am văzut multe desktop-uri cu Chrome OS la bord în oferta magazinelor locale, de aceea mă intrigă oferta eMAG.ro. Retailerul pune la bătaie un mini PC ASUS Chromebox cu procesor Celeron şi 4 GB RAM, dar şi SSD de 16 GB la suma de 929 lei. E util pentru a fi conectat la televizor şi a naviga pe web mai uşor pe un ecran foarte mare, plus că suportă redare 4K de pe cardul SD direct pe televizorul 4K. Vine cu WiFi, 4 porturi USB şi cântăreşte doar 600 de grame, cu mult mai puţin decât un Chromebook.

4. Cântar Xiaomi YUNMAI Mini 2

Xiaomi YUNMAI Mini 2

Am găsit la GearBest.com un nou cântar inteligent, care măsoară grăsimea corporală. Vine de la Xiaomi, se conectează la telefonul mobil şi costă 42.99 dolari. Are un ecran LED HD integrat, afişează 10 identificatoare corporale, precum compoziţia corpului, greutatea, cantitatea de grăsime, BMI, BMR, masa musculară, cea osoasă, grăsimea viscerală, vârsta fizică, nivelul de proteine şi umiditatea. Vine la pachet cu stocare cloud, deci nu pierdeţi progresul pe parcursul lunilor.

5. Sonerie inteligentă

Sonerie inteligentă

La doar 32.10 euro am găsit la TomTop.com o sonerie cu vizor electronic şi cu WiFi, ceea ce mi se pare un chilipir. Are şi Night Vision şi mod de consum redus de energie. Se poate controla de la distanţă de pe telefon cu iOS sau Android şi are captură 720p. E protejat contra ploii şi oferă chat în timp real audio şi video. Include şi un slot microSD pentru înregistrarea capturii.

6. Maşină de tocat carne Heinner Citrine 2100 MG-2100RD

Heinner Citrine 2100 MG-2100RD

Se apropie sezonul de pus murături, făcut bulion, tocat carne şi făcut zacuscă. E utilă deci o maşină de tocat Heinner, mai ales că ea costă doar 289 de lei la Flanco.ro. re putere de 2100W şi vine cu 2 viteze, cuţit din inox şi nivel de zgomot de 90 dB. Are şi accesoriu storcător de roşii, accesoriu cârnaţi şi accesorii de răzuire şi feliere legume.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×