Turul Magazinelor #52: ucigătorul de aţă dentară Philips Airfloss, debut Titanfall 2 şi accesorii la reducere de Halloween

1.358 ori
<b>Turul Magazinelor #52: ucigătorul de aţă dentară Philips Airfloss, debut Titanfall 2 şi accesorii la reducere de Halloween</b>Azi ne primenim cu o serie de oferte atractive la o mulţime de accesorii pentru telefoane mobile, avem şi un joc nou pentru PC şi console, dar şi un înlocuitor excelent de aţă dentară. Ultimul an a adus o sumedenie de studii ce au dovedit că de fapt aţa d

Azi ne primenim cu o serie de oferte atractive la o mulţime de accesorii pentru telefoane mobile, avem şi un joc nou pentru PC şi console, dar şi un înlocuitor excelent de aţă dentară. Ultimul an a adus o sumedenie de studii ce au dovedit că de fapt aţa dentară nu ajută cu nimic, deci o putem înlocui cu gadgeturi precum cel Philips de mai jos.

1. Aparat de curăţare interdentara Philips Sonicare AirFloss HX8211/02

Mă intrigă acest aparat pentru că am mai auzit de periuţe şi irigatoare, dar el e relativ nou în peisaj. Aparatul de curăţare interdentara de la Philips are şi reducere la eMAG.ro, unde costă 291 lei, ba mai mult decât atât vine şi cu un cadou în valoare de 184 lei, adică un ondulator ceramic de păr, marca Philips. O ofertă excelentă, după părerea mea.

Cât despre Philips Sonicare Airfloss, el are rolul de a curăţa spaţiul dintre dinţi, unde se adună murdărie, bacterii şi placă. Practic, acest aparat împroaşcă apa şi un jet de aer în acea zonă pentru curăţare. Putem adăuga şi apa de gură în combinaţie, iar sistemul folosit este unul de jet de aer cu micro picături, care înlătura placă în mod eficient. Acolo unde nici 
aţa dentară nu ajunge ajunge Airfloss.

2. Titanfall 2 e aici

Mult aşteptatul shooter Titanfall 2 e aici, de această dată fără să neglijeze consolele PlayStation, că predecesorul său. Distractivul FPS cu roboţi uriaşi mech e disponibil la Altex, la suma de 199 lei pentru PC şi 269 lei pentru Xbox One şi PS4. Acest FPS are ca punct central gamingul în multiplayer, acolo unde putem smulge bateriile roboţilor, putem să îi călărim sau să îi chemăm în ajutor, pentru a ne urca in cockpitul lor. Evident putem juca si fara roboti, daca ne simţim curajoşi.

Vom putea pune şi capcane şi există chiar şi roboţi de tip Titan care pot zbura, precum Northstar. O veste bună e că spre deosebire de Titanfall 1, Titanfall 2 aduce şi poveste şi un mod campanie. Gamerii au multiple modalităţi de a finaliza un obiectiv, precum stealth, atacuri long range sau short range şi chiar secţiuni de platforming unde folosim parkour.

3. Reduceri gârlă de Halloween la Quickmobile.ro

Pebble Time 501-00021

Quickmobile.ro are în aceste zile o serie de reduceri pentru accesorii în special, dar şi pentru diferite gadgeturi. Reducerile au loc cu ocazia lui Halloween şi ne aduc zeci de folii de protecţie marca Muvit sau Cellularline cu tăieri de 10 lei sau mai mult. Găsim şi un smartwatch Pebble la reducere, un model Time 501-00021 Alb, cu greutate de doar 42.5 grame. El costă 849 lei. Viaţa bateriei este de până la 7 zile şi acest model e rezistent la apă, are şi microfon inclus şi încărcare magnetică.

Fitbit Blaze

Apoi îl găsim şi pe Fitbit Blaze, un model de brăţară high end de fitness ce a pierdut binişor din preţ, ajungând la 799 lei. Are senzor optic de puls, altimetru, un ecran touch color LCD şi o baterie ce oferă 5 zile de utilizare. Se încarcă în 1-2 ore şi monitorizează pulsul la intervale de câte 1 secundă atunci când alergaţi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×