UPC lansează în România Horizon, cel mai nou mediabox care transformă televiziunea într-o experienţă smart, vine cu funcţii DVR

3.579 ori
<b>UPC lansează în România Horizon, cel mai nou mediabox care transformă televiziunea într-o experienţă smart, vine cu funcţii DVR</b>După lansarea cu 2 ani în urmă a aplicaţiei Horizon GO pentru abonaţii UPC România, care permitea vizionarea de posturi TV pe telefon şi tableta, sub acelaşi brand Horizon apare încă o noutate pe plan local. UPC România a lansat platforma Horizon, care..

După lansarea cu 2 ani în urmă a aplicaţiei Horizon GO pentru abonaţii UPC România, care permitea vizionarea de posturi TV pe telefon şi tableta, sub acelaşi brand Horizon apare încă o noutate pe plan local. UPC România a lansat platforma Horizon, care oferă o experienţă de televiziune inteligentă, bazată pe un media box.  

Putem accesa serviciul folosind un mediabox dedicat Horizon, care le permite utilizatorilor să aleagă când şi unde vizionează programele preferate. Funcţia Replay e cheia aici, iar programele voastre preferate, de la Vocea României la competiţii sportive sunt disponibile timp de 7 zile de la difuzare. Acest lucru se aplică atât pe televizorul principal, cât şi pe tablete şi telefoane via Horizon Go.

Horizon pune la bătaie şi un portal de aplicaţii, unde vom găsi nume ca Vimeo, Euronews sau Cinemagia, oferind informaţii şi conţinuturi video. UPC a promis că va oferi şi aplicaţii noi pe această platformă, dar va oferi şi suport dezvoltatorilor locali pentru a crea noi softuri de genul. Horizon este un mediabox HD, cu o interfaţă intuitivă şi funcţii de recomandare a conţinutului.

Există şi opţiunea de a înregistra emisiunile sau filmele preferate pe un HDD extern prin funcţia DVR. Vă reamintim că puteţi viziona 60 de canale TV prin aplicaţia Horizon GO pe Android şi iOS.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×