UPC lansează în România Horizon, cel mai nou mediabox care transformă televiziunea într-o experienţă smart, vine cu funcţii DVR

Autor:  | Publicat în:  UPC 3.371 ori
<b>UPC lansează în România Horizon, cel mai nou mediabox care transformă televiziunea într-o experienţă smart, vine cu funcţii DVR</b>După lansarea cu 2 ani în urmă a aplicaţiei Horizon GO pentru abonaţii UPC România, care permitea vizionarea de posturi TV pe telefon şi tableta, sub acelaşi brand Horizon apare încă o noutate pe plan local. UPC România a lansat platforma Horizon, care..

După lansarea cu 2 ani în urmă a aplicaţiei Horizon GO pentru abonaţii UPC România, care permitea vizionarea de posturi TV pe telefon şi tableta, sub acelaşi brand Horizon apare încă o noutate pe plan local. UPC România a lansat platforma Horizon, care oferă o experienţă de televiziune inteligentă, bazată pe un media box.  

Putem accesa serviciul folosind un mediabox dedicat Horizon, care le permite utilizatorilor să aleagă când şi unde vizionează programele preferate. Funcţia Replay e cheia aici, iar programele voastre preferate, de la Vocea României la competiţii sportive sunt disponibile timp de 7 zile de la difuzare. Acest lucru se aplică atât pe televizorul principal, cât şi pe tablete şi telefoane via Horizon Go.

Horizon pune la bătaie şi un portal de aplicaţii, unde vom găsi nume ca Vimeo, Euronews sau Cinemagia, oferind informaţii şi conţinuturi video. UPC a promis că va oferi şi aplicaţii noi pe această platformă, dar va oferi şi suport dezvoltatorilor locali pentru a crea noi softuri de genul. Horizon este un mediabox HD, cu o interfaţă intuitivă şi funcţii de recomandare a conţinutului.

Există şi opţiunea de a înregistra emisiunile sau filmele preferate pe un HDD extern prin funcţia DVR. Vă reamintim că puteţi viziona 60 de canale TV prin aplicaţia Horizon GO pe Android şi iOS.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×