Lenovo Yoga Book Unboxing: cea mai originală tabletă a anului, de departe; Vine cu stylus cu cerneală reală, tastatură touch

2.011 ori
<b>Lenovo Yoga Book Unboxing: cea mai originală tabletă a anului, de departe; Vine cu stylus cu cerneală reală, tastatură touch</b>Există terminale cu design original şi trăznit şi apoi există Lenovo Yoga Book, o tabletă 2 în 1 cu o tastatură touch ataşată la ecranul touch. Pe acest device îl scoatem noi din cutie mai jos şi avem de-a face cu un premiant aici, Yoga Book câştigând..

Există terminale cu design original şi trăznit şi apoi există Lenovo Yoga Book, o tabletă 2 în 1 cu o tastatură touch ataşată la ecranul touch. Pe acest device îl scoatem noi din cutie mai jos şi avem de-a face cu un premiant aici, Yoga Book câştigând premiul Red Dot Design Award pe anul curent. Prezentat la IFA 2016, terminalul a ajuns în România cu câteva zile în urmă, iar versiunea cu Android costă 2.900 lei, în vreme ce varianta cu Windows costă 3.200 lei.

Lenovo Yoga Book, conți8nutul cutiei

Noi testam modelul cu Android, iar la scoaterea din cutie se remarcă imediat designul elegant şi în special acea balama care uneşte ecranul touch cu tastatura touch, folosind mecanisme ce arată ca nişte mici rotiţe de la interiorul unui ceas clasic. Realizarea acestui mecanism duce cu gândul la măiestria elveţiană şi puţin şi la balamaua lui Surface Book de la Microsoft.

Lenovo Yoga Book scos din cutie

În cutie găsim manualul, o cârpă pentru ecran, un carneţel pe care putem lua notiţe cu cerneală, folosind stylus-ul, iar dacă foile sunt suprapuse pe suprafaţa touch, atunci notiţele sunt digitalizate imediat pe tabletă. Stylus-ul se numește Real Pen și vine la pachet cu tableta, arată ca un pix normal şi are 3 rezerve de cerneală (mine).

Lenovo Yoga Book unboxing

Ar fi trebuit să primim şi încărcător, cablu USB şi cheiţa metalică, dar noi avem varianta de test, aşa că ele lipsesc. Nu vă faceţi griji, pentru că varianta retail le va avea. Disponibil pe gri sau negru, Lenovo Yoga Book are un ecran de 10.1 inch Full HD IPS, procesor Intel Atom x5 şi 4 GB RAM. Aduce şi 64 GB stocare, acustică Dolby Atmos şi baterie de 8.500 mAh.

Tastatura touch se iluminează într-un mod arătos, amintind de panourile din Star Trek dacă mă întrebaţi pe mine. Răspunde cu feedback prin vibraţii la apăsare şi are până şi touchpad. Panoul îşi poate închide iluminarea atunci când desenăm sau scriem de mână pe el. Un dispozitiv foarte interesant, care se poate roti la 360 de grade şi deveni o tabletă veritabilă, iar fiecare segment al său (ecran şi tastatura) măsoară doar 4 mm în grosime, adică un total de 8mm. Abia aşteptam să revenim cu review!

Lenovo Yoga Book, prețuri actualizate:

Lenovo Yoga Book Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×