Turul Magazinelor #8: Precomenzi la PS4 Pro şi Slim, parfum Dior la preţ bun şi un scaun de birou la preţ prea bun

3.818 ori
<b>Turul Magazinelor #8: Precomenzi la PS4 Pro şi Slim, parfum Dior la preţ bun şi un scaun de birou la preţ prea bun</b>Este vremea ca astăzi să vă prezentăm o nouă serie de recomandări de produse foarte interesante, device-uri pe care le regăsiți listate mai jos într-un nou articol din seria Turul Magazinelor 8. Avem în primul rând noile modele PlayStation 4 la precomandă

Azi e o ediţie ceva mai light a Turului Magazinelor, una de weekend să zicem. Azi nu avem chipseturi şi memorie, azi nu avem terminale de ultim răcnet sau gadgeturi SF. Avem obiecte mai "pământene" de acoperit. Ne jucăm, ne parfumăm şi stăm mai comod la birou, cam asta ar fi mantra zilei de azi. Imediat după evenimentul Apple de miercuri au fost anunţate şi două noi variante de consola PS4, iar ele primesc precomenzi şi în România. Hai să vedem ofertele!

1. PlayStation 4 Pro şi PlayStation 4 Slim

PS4 Pro

Cei de la Altex au listat noile console PS4 la precomanda, modelul PS4 Slim sosind pe 31 decembrie, iar cel Pro pe 10 noiembrie. Consola PS4 Pro costă 1799 lei şi se remarcă prin output video 4K, practic un răspuns pentru noul Xbox One S. Primim şi grafică HDR şi un număr mai mare de cadre, iar procesorul şi GPU-ul au fost actualizate, cu arhitectură AMD Polaris.

Pe un PC chiar şi plăcile grafice de multe zeci de milioane se chinuie cu grafică 4K la 60 FPS în jocuri, deci PS4 Pro e chiar accesibil la acest preţ. Consola Slim în schimb taie grosimea produsului la doar 39 mm, faţă de cei 55 mm ai unui PS4 Clasic. Dacă vreţi o recomandare din partea mea, mai bine aşteptaţi să apară şi variante ale consolelor de acest tip cu jocuri la pachet, pentru că sunt sigur că preţul va rămâne la fel.

Apropo versiunea PS4 Pro vine cu 1 TB stocare.

2. Scaun de birou Kring la super preţ

Scaun Kring

De obicei când mă gândesc la un scaun de birou, îmi imaginez un produs comod şi care costă vreo 200 sau 300 de lei. Ei bine eMAG.ro a luat preţul de 194 lei al unui model Kring Smart de acest gen şi l-a micşorat până la doar 69.99 lei. Cum au făcut? Nu ştiu, magie, dărnicie, puteri de Harry Potter, dar cert e că acesta e un chilipir şi mă gândesc serios să îmi schimb scaunul de birou.

Produsul are recenzii pozitive, după 34 de reviewuri având 4.26 steluţe din 5. Îl găsiţi pe roşu, albastru, roz, oranj sau negru şi vine cu un mecanism hidraulic ce permite reglarea în înălţime a şezutului pentru o poziţie relaxta la birou.

3. Apa de toaletă Sauvage by Christian Dior la preţ bun

Sauvage

Întâmplarea face să cunosc acest parfum barbatesc, pe care l-am făcut cadou cu câteva luni în urma cuiva. Pe atunci costa vreo 100 de euro, dar iată-l acum ajuns la 319 lei la Cel.ro. E vorba despre o apă de toaletă, promovată de Johnny Depp cu o imagine de rebel şi care miroase ca un fel de Hugo Boss mai moscat şi mai agresiv, puţin mai dulce şi mai primăvăratic.

E un parfum persistent, iar o recenzie de pe Cel.ro afirmă că rezistă în jur de 8 ore. Sticla are un capac magnetic în stilul celor de la parfumuri Chanel.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×