Unul dintre cele mai ciudate mouse-uri se vinde pe Cafago; Seamănă cu un stylus și costă 6.49 euro

692 ori
<b>Unul dintre cele mai ciudate mouse-uri se vinde pe Cafago; Seamănă cu un stylus și costă 6.49 euro</b>Continuăm cu sugestiile din portofoliul Cafago, descoperind astăzi un produs chiar ciudat la prima vedere. Este vorba despre un mouse ce adoptă forma unui stylus sau pix dacă vreți, unul ce poate fi achiziționat pentru suma de doar 6.49 euro

V-am prezentat în ultima vreme numeroase produse inedite vândute de către retailerul chinez Cafago, printre acestea numărându-se un convertor pentru casete în format mp3, un tester pentru puterea încărcătorului, ba chiar și un lacăt inteligent ce poate fi acționat de pe smartphone.

Mouse pix

Continuăm cu această serie și astăzi este vremea să descoperiți un mouse cum nu ați mai văzut, unul sub formă de stylus sau pix dacă vreți. Produsul este unul wireless și după cum vedeți pe seama imaginilor, ca formă amintește de un stylus mai generos la capitolul grosime.

Mouse pix

Regăsim aici butoanele caracteristice oricărui mouse precum click dreapta și click stânga, rotița pentru scroll, dar și butonul ce permite schimbarea nivelului DPI (500 sau 1000 DPI). Sistemul de trasare este unul optic și există aici o funcție specială prin care veți fi notificați în momentul în care se constată faptul că bateria AAA este aproape de epuizarea completă pentru a o înlocui.

Produsul este ideal pentru desen grafic dacă vreți să începeți cu ceva mai light și nu cu o tabletă grafică dedicată, plus că prețul este foarte accesibil. La fel de bine poate fi utilizat și pentru semnături digitale datorită formei sale ce seamănă cu un pix. Folosind codul promoțional L1559C puteți comanda acest mouse la prețul de 6.49 euro de pe Cafago.com, promoția fiind valabilă până pe 24 aprilie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×