Allview X4 Soul Lite: Design crem-auriu convingător, chiar şi pentru cei care strâmbă din nas la telefoane aurii

918 ori
<b>Allview X4 Soul Lite: Design crem-auriu convingător, chiar şi pentru cei care strâmbă din nas la telefoane aurii</b>Există două tipuri de abordări cu privire la telefoanele aurii: lumea le urăşte sau le adora. Cum auriul pur e prea fistichiu pentru majoritatea oamenilor, nuanţele derivate au ceva mai mult succes. Poate de aceea Allview X4 Soul Lite mizează pe un..

Există două tipuri de abordări cu privire la telefoanele aurii: lumea le urăşte sau le adoră. Cum auriul pur e prea "obscen" pentru majoritatea oamenilor, nuanţele derivate au ceva mai mult succes. Poate de aceea Allview X4 Soul Lite mizează pe un auriu-crem aici.

Telefonul măsoară 7.08 mm în grosime şi cântăreşte 150.4 grame. Asta în comparaţie cu un ZenFone 3, care măsoară 7.7 mm şi cântăreşte 155 de grame, deci stă bine. Avem de-a face cu un telefon cu ecran de 5.5 inch şi care este şi mai uşor decât un Huawei Nova Plus de exemplu. Chiar dacă are un corp metalic unibody, găsim şi un capac din plastic sus şi jos în spate, pentru antenele dedicate conectivităţii.

Trebuie spus şi că grosimea redusă a platoşei de metal da uneori senzaţia că handsetul e fabricat din plastic de fapt. Nu vă faceţi totuşi griji, pentru că primim o construcţie solidă şi nu e loc de vreun Bendgate. Terminalul e cam lung pentru a fi folosit uşor cu o singură mână şi are colţuri rotunjite şi cu luciu metalic plăcut privirii.

Aderența e OK şi butoanele au feedback bun. E un telefon destul de comod, bine construit şi chiar elegant aş zice, dacă apreciaţi nuanţa.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×