HMD Global a livrat peste 16 milioane de telefoane Nokia în trimestrul 3 din 2017

1.421 ori
<b>HMD Global a livrat peste 16 milioane de telefoane Nokia în trimestrul 3 din 2017</b>Potrivit finlandezilor de la HMD Global, în trimestrul 3 al acestui an s-a reușit livrarea unui număr total de 16 milioane de telefoane Nokia, cifră ce reprezintă un record pentru companie ținând cont că 2017 a însemnat anul revenirii

În anul revenirii brandului Nokia pe piață cei de la HMD Global se pot lăuda cu cifre chiar interesante după cum reușim să aflăm astăzi. Ne este dezvăluit faptul că în trimestrul 3 din 2017 finlandezii au livrat mai mult de 16 milioane de telefoane Nokia la nivel global, cifră la care unele companii cu vechime nici nu visează.

Informația a fost menționată într-un raport marca Counterpoint Research și un detaliu interesant pe care îl aflăm este acela că doar 2.8 milioane au fost smartphone-uri dintre cele 16 milioane de terminale mobile livrate în Q3 2017. Restul de 13.5 milioane au fost modele feature-phone de tipul lui Nokia 3310 (2017), vânzări care au urcat firma HMD Global pe locul 3 în topul celor mai mari producători de telefoane feature.

Ca plasare în topul celor mai mari producători de smartphone-uri, HMD Global se găsește pe locul 16, cu mari șanse de creștere în anii ce urmează. Pentru CES 2018 ni se pregătesc ceva lansări noi și poate că pe parcursul anului viitor va sosi și un model cu ecran 18:9 care să rivalizeze de la egal la egal cu Galaxy S9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×