VORKE Z3 este un TV Box cu Android ce costă 670 lei la GeekBuying; vine cu 4 GB RAM și oferă suport pentru redare 4K@60hz

728 ori
<b>VORKE Z3 este un TV Box cu Android ce costă 670 lei la GeekBuying; vine cu 4 GB RAM și oferă suport pentru redare 4K@60hz</b>Pe lista de recomandări de astăzi includem și setul TV Box VORKE Z3, produs ce rulează sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow și care este disponibil în oferta GeekBuying pentru suma de doar 159.99 dolari. Produsul de aici oferă suport pentru

Cu toate că prețurile televizoarelor smart de pe piață a scăzut serios în ultima vreme, mai există utilizatorii ce încă au un televizor standard fără asemenea funcții la pachet. Fix pentru această categorie de consumatori avem astăzi o recomandare ce vine sub forma setului TV Box VORKE Z3 pe care îl vedeți mai jos și care este vândut în această perioadă la prețul de doar 159.99 dolari prin intermediul GeekBuying.

VORKE Z3

Produsul de față vă va transforma complet televizorul și grație sistemului de operare Android 6.0 Marshmallow pe care acesta îl adoptă, vom avea parte de un univers de aplicații și funcții smart. Pentru început aflați că din punct de vedere hardware acest tv box vine cu un procesor hexa-core Rockchip RK339, cu un chip grafic Mali-T860MP4 și cu un chip de 4 GB memorie RAM ce contribuie la o experiență de top.

VORKE Z3

Avem și 32 GB de stocare flash, iar la testarea în benchmark-ul AnTuTu, acest TV Box a obținut un scor de 72.483 puncte - chiar mai mult decât unele smartphone-uri upper mid-range actuale. Primim aici și o placă de rețea Gigabit LAN, conectivitate Wi-Fi AC 2x2 mimo și următoarele porturi: 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x HDMI, respectiv un port USB Type-C.

Vorke Z3

Se oferă o interfață SATA 3.0 și grație tehnologiei Bluetooth 4.1 vom putea conecta diverse periferice precum căști wireless, tastaturi, gamepad-uri sau chiar un mouse. VORKE Z3 pune la dispoziție suport pentru redare video 4K la 60Hz și pentru decodare H.265, respectiv VP9 4K. Mai aflați că acest produs oferă și un slot microSD pentru carduri de până la 32 GB și că avem Google Play preinstalat - aceasta fiind sursa pentru descărcarea de aplicații și jocuri.

VORKE Z3

Putem descărca și realiza streaming pe Netflix, iar TV box-ul mai vine și cu suport DLNA, respectiv Miracast. În cutia produsului veți găsi o telecomandă, un cablu SATA, un adaptor pentru priză, un cablu HDMI și manualul de utilizare. Detalii extra despre VORKE Z3 găsiți pe site-ul GeekBuying.com, retailer de unde puteți achiziționa produsul pentru suma de 159.99 dolari folosind codul promoțional HJJIWDQM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×